Animal Crossing: New Horizons – Twee nieuwe Japanse trailers

Animal Crossing: New Horizons – Twee nieuwe Japanse trailers

Nintendo heeft enkele nieuwe promotietrailers geüpload voor Animal Crossing: New Horizons.

Twee nieuwe Japanse tv-commercials voor de game zijn gepubliceerd op het YouTube-kanaal van Nintendo Japan. De eerste commercial toont meer gameplay-opnames voor verschillende functies en de tweede laat een korte clip zien van het personage van de speler dat met een vliegtuig naar het eiland vliegt.

Animal Crossing: New Horizons – TV-reclames Japan

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Animal Crossing: New Horizons

Als de drukte van het moderne leven je in de steek laat, heeft Tom Nook een zakelijke onderneming in petto waarvan hij weet dat je er dol op bent: zijn gloednieuwe, ultra-exclusieve Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket!

  • Pas je personage en huis aan en versier het landschap (met meubels, als je wilt!), terwijl je je eigen eilandparadijs creëert.
  • Ervaar een robuust nieuw ontwerpsysteem – verzamel materialen om alles te construeren, van meubels tot gereedschappen!
  • Geniet van een verscheidenheid aan ontspannende activiteiten zoals tuinieren, vissen, decoreren, interactie met charmante NPC’s en meer, terwijl klassieke Animal Crossing-ervaringen op leuke nieuwe manieren tot leven komen in de omgeving van een onbewoond eiland.
  • Maximaal acht spelers kunnen op een eiland verblijven; vier bewoners van hetzelfde eiland kunnen tegelijkertijd op één systeem spelen.
  • Acht spelers kunnen samen op het eiland van één speler spelen via online multiplayer of lokale draadloos.

Animal Crossing: New Horizons wordt op 20 maart 2020 gelanceerd voor Switch.