Animal Crossing: New Horizons versie 1.10.0 update

Animal Crossing: New Horizons versie 1.10.0 update

Animal Crossing: New Horizons heeft onlangs een nieuwe update ontvangen. Als je Animal Crossing: New Horizons eenmaal hebt bijgewerkt, zou de game op 1.10.0 moeten staan.

Houd er rekening mee dat update niet veel inhoud toevoegt. In feite ligt de enige focus van de update op het terugbrengen van seizoensevenementen in mei en juni naar de game, maar dan met een twist.

Ver. 1.10.0a: Patch-notities voor het trouwseizoen

Voegt nieuwe seizoensgebeurtenissen toe:

  • May Day (29 april tot 7 mei): verzamel een May Day-ticket van Orville op de luchthaven tussen de bovenstaande data en bezoek een eiland dat totaal uniek is. Doorgewinterde reizigers kunnen uitkijken naar een andere bestemming dan de ervaring van vorig jaar – ga op reis en ontdek het zelf!
  • Internationale museumdag (18 mei tot 31 mei): bezoek het museum van je eiland tussen de bovenstaande data en neem deel aan de speciale postzegelrally die Blathers heeft georganiseerd om de internationale museumdag te vieren. Je vindt ook postzegels in de kunstgalerie, dus maak een rondleiding door het hele museum en maak je postzegelkaarten compleet!
  • Trouwseizoen (1 juni tot 30 juni): om de maand van hun huwelijksverjaardag te vieren, bezoeken Reese en Cyrus in juni Harv’s Island en ze willen dat je helpt bij het maken van een aantal speciale trouwfoto’s. Gebruik je scherpe oog voor stijl om de scène te versieren en een gedenkwaardig moment voor hen vast te leggen. Je vindt ook meubels en modeartikelen met een bruiloftsthema in de winkels van Nook Shopping en Able Sisters. Bekijk het aanbod en pak iets dat u bevalt!
  • Nieuwe seizoensartikelen beschikbaar: houd Nook Shopping in de gaten, want er zijn de komende maanden een hele reeks speciale tijdelijke artikelen onderweg. Items die de Japanse Kinderdag vieren (28 april tot 5 mei), het jaarlijkse Cheese Rolling-evenement in het VK (22 mei tot 31 mei), Moederdag (1 mei tot 31 mei), Vaderdag (1 juni tot 30 juni) en meer zullen wees beschikbaar. Blijf deze speciale items controleren en haal ze op voordat ze weg zijn!
  • Bug-offs en vistoernooien zijn terug! Naast de gratis update-inhoud keert Flick terug naar het plein door Resident Services voor de maandelijkse Bug Off. Ga op 26 juni, 24 juli, 28 augustus en 25 september aan de slag met je net om punten te verdienen die met hem kunnen worden ingewisseld voor een aantal speciale items. Als u uw dieren in het wild liever wat natter vindt, kunt u zich ook verheugen op het volgende vistoernooi. Kijk uit naar CJ die op 10 juli op het plein verschijnt en win een paar mooie beloningen!