Animal Crossing: New Horizons – versie 2.0.0 beschikbaar

Animal Crossing: New Horizons – versie 2.0.0 beschikbaar

Nintendo lijkt te hebben besloten om de 2.0.0-update voor Animal Crossing: New Horizons een paar dagen eerder uit te brengen.

Zodra je de game hebt geüpdatet, zou Animal Crossing: New Horizons versie 2.0.0 moeten hebben. Zoals eerder vermeld, bevat de update een heleboel nieuwe inhoud die aan de game wordt toegevoegd.

Versie 2.0.0-update brengt

Brewster gaat café openen

Er komt iets nieuws naar een hoek van het museum. De stille eigenaar Brewster opent de Roost nadat je een bepaalde gunst voor museumdirecteur Blathers hebt vervuld. The Roost is een nieuwe locatie om even tot rust te komen en te genieten van een handgeselecteerde koffie. Je kunt hier ook eilandbewoners tegenkomen. Als je de amiibo-telefoon in het café gebruikt, kun je andere personages uitnodigen om met je mee te doen door compatibele amiibo-kaarten te gebruiken. Als je wilt, kun je zelfs vrienden uitnodigen op je eiland en ze meenemen naar de Roost om samen te genieten van ontspannende kopjes Joe.

Maak een boottocht met Kapp’n

Kapp’n hangt rond bij de pier en neemt je op zijn boot mee naar een van de afgelegen eilanden. De zeemanslied waarmee hij je onderweg een serenade brengt, maakt ook deel uit van het plezier! Je komt misschien aan op eilanden met een mysterieuze flora die nog nooit eerder is gezien of eilanden met verschillende seizoenen en tijden van de dag. Wat voor mysteries wachten op je?

Gyroids opgraven

Tot nu toe konden fossielen uit de grond worden opgegraven, en nu kun je ook gyroïden vinden. Elke gyroid speelt unieke geluiden. Je kunt ze zelfs aanpassen aan hun omgeving wanneer je ze plaatst!

Winkel op de open markt op Harv’s Island

Harv’s Island wordt vernieuwd. Met een beetje hulp van zijn vriend Harriet nodigt Harvey enkele winkels uit op het eiland voor een open markt. Draag Bells bij aan het goede doel om het mogelijk te maken! Bekende bezoekers op je eiland zoals Redd, Saharah en Kicks zullen hier nu winkels hebben, en de winkel van Reese & Cyrus biedt meubelaanpassing die niet kan worden gedaan via doe-het-zelf-werkbanken. In de winkel van Katrina zal ze naar je geluk van de dag kijken. Harriet kan je zelfs wat verschillende kapsels leren!

Koken

Koken wordt toegevoegd aan doe-het-zelfrecepten. Na het verbouwen van groenten in uw tuin zoals tomaten, tarwe, suikerriet, aardappelen en wortelen, kunt u uw oogst of andere ingrediënten combineren en uw eettafel vullen met heerlijk ogende gerechten. Geniet terwijl het warm is!

Verdere ondersteuning van uw eilandleven

Nook, Inc. biedt verdere ondersteuning voor je eilandleven. Van groepsuitbreiding op het plein en grotere huisopslag, tot de bewonersvertegenwoordiger die verordeningen kan vaststellen, zoals het verminderen van de snelheid waarmee onkruid groeit of alle bewoners vroeg in de ochtend laten opstaan, er zijn meer opties om u te helpen genieten en aanpassen het eiland dat bij uw levensstijl past.