Animal Crossing New Horizons – Versie 2.0.6 patch notes

Animal Crossing New Horizons – Versie 2.0.6 patch notes

Met de meest recente update van Nintendo is Animal Crossing: New Horizons geüpgraded naar versie 2.0.6.

Versie 2.0.6 patch notes

Het volgende is wat Nintendo te zeggen heeft over de Animal Crossing: New Horizons-update: de game-ervaring is verbeterd door een aantal problemen aan te pakken.

Sinds Nintendo ongeveer een jaar geleden stopte met het leveren van substantiële ondersteuning voor Animal Crossing: New Horizons, worden er momenteel geen significante oplossingen verwacht. De nieuwste contentupdates voor grote games waren versie 2.0.0 en de Happy Home Paradise DLC.

Om een ​​aantal wijzigingen door te voeren, heeft Nintendo een aantal updates gemaakt die tot februari van dit jaar zijn verlengd.

De meest recente versie 2.0.6-update voor Animal Crossing: New Horizons is nu voor alle gamers beschikbaar om te downloaden op de Nintendo Switch.

Over Animal Crossing New Horizons

Tom Nook heeft een zakelijk idee in petto waarvan hij weet dat je het geweldig zult vinden als de drukte van het moderne leven je te pakken krijgt: zijn gloednieuwe, ultra-exclusieve Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket!

  • Terwijl je je eigen paradijselijke eiland ontwerpt, kun je je eigen accenten toevoegen aan je persoonlijkheid, je huis en het landschap (zelfs meubels, als je wilt!).
  • Ontdek een complex nieuw crafting-systeem en verzamel middelen om alles te bouwen, van gereedschap tot meubels!
  • Ontspannende activiteiten zoals tuinieren, vissen, decoreren, chatten met innemende NPC’s en meer zijn beschikbaar terwijl bekende Animal Crossing-avonturen op spannende nieuwe manieren tot leven worden gebracht tegen de achtergrond van een kaal eiland.
  • Een eiland kan maximaal acht spelers huisvesten, en vier van die spelers kunnen tegelijk op hetzelfde systeem spelen.
  • Acht mensen kunnen tegelijkertijd spelen op het eiland van één speler met behulp van lokale wifi of internetmultiplayer.