Animal Crossing: New Horizons – Versie 1.1.0

Animal Crossing: New Horizons – Versie 1.1.0

Nintendo heeft de update van dag 1 uitgebracht voor Animal Crossing: New Horizons. De update stelt spelers in staat om de eilanden te bezoeken die andere spelers hebben met de NookLink-functie van de mobiele Nintendo Switch Online-app, en het lost ook enkele bugs op.

Is er nog iets anders inbegrepen?

Je moet deze update ook downloaden als je het Bunny Day-evenement wilt meemaken dat in april begint. Als je de update installeert, krijg je een in-game Nintendo Switch-console die je thuis kunt plaatsen.

Ontsnap naar je persoonlijke eilandparadijs

Ontsnap naar een verlaten eiland en creëer je eigen paradijs terwijl je de game Animal Crossing: New Horizons verkent, creëert en aanpast. Uw vakantie op het eiland heeft een schat aan natuurlijke hulpbronnen die kunnen worden gebruikt om alles te maken, van gereedschappen tot comfort.

Je kunt bij het krieken van de dag op insecten jagen, je paradijs de hele dag versieren of tijdens het vissen in de oceaan genieten van de zonsondergang op het strand. De tijd en het seizoen komen overeen met het echte leven, dus elke dag op uw eiland is een kans om in te checken en het hele jaar door nieuwe verrassingen te vinden.

Laat je eilandutopie zien aan familie en vrienden, of pak je koffers en bezoek die van hen. Of je nu online speelt of met anderen naast je, eilandleven is nog beter als je het kunt delen. Zelfs zonder op een vlucht te springen, ontmoet je een cast van charmante dierenbewoners vol persoonlijkheid. Vriendelijke gezichten als Tom Nook en Isabelle zullen hun diensten verlenen en je graag helpen je groeiende gemeenschap te laten groeien. Ontsnap naar uw vakantie op het eiland, maar altijd en overal.