Animal Crossing: New Horizons – Villagers hinten op komst Coffee Shop en Art Gallery

Animal Crossing: New Horizons – Villagers hinten op komst Coffee Shop en Art Gallery

Animal Crossing: New Horizons-spelers vragen zich af welke belangrijke updates of DLC er in de toekomst van de titel kunnen liggen.

Het lijkt erop dat enkele Villagers van de game hints laten vallen over enkele mogelijke nieuwe toevoegingen aan de game. De eerste hiervan is de Art Gallery (en kunstverkoper Redd), een nietje van de vorige games dat op mysterieuze wijze afwezig is in New Horizons.

Villagers zijn de nieuwe leakers?

Zoals te zien is in de onderstaande clip, praten villagers soms over het bekijken van kunst in het museum, ook al is er daar geen vleugel voor.

Een andere mogelijke nieuwe toevoeging is de coffeeshop, normaal gesproken gerund door de duif Brewster. Net als de Art Gallery is de Coffee Shop afwezig in New Horizons, maar Villagers verwijzen soms naar Brewster in hun dialoog, wat suggereert dat het in de nabije toekomst terugkeert.

Natuurlijk kunnen deze verwijzingen worden gemaakt in het licht van eerdere games in plaats van grote hints voor de toekomst van Animal Crossing: New Horizons. Maar Nintendo vermeldde wel dat de DLC na de lancering een beetje vertraagd was.

Wat denk je?