Animal Crossing: New Horizons – Volgende gratis update

Animal Crossing: New Horizons – Volgende gratis update

Nintendo heeft aangekondigd dat een nieuwe update Animal Crossing: New Horizons zal verschijnen op 28 april 2021, oftewel vandaag.

Deze keer brengt de update enkele gebeurtenissen uit het verleden terug (samen met enkele met kleine aanpassingen), zoals 1 mei, Internationale Museumdag en Bruiloftsseizoen. Er worden ook nieuwe seizoensartikelen voor Moederdag, kaasrollen en meer toegevoegd.

Om deel te nemen aan de evenementen, moet je een gratis update downloaden die op 28 april beschikbaar is. We zullen daar later in het artikel over praten als je hulp nodig hebt!

Aankomende evenementen

May Day (29 april – 7 mei): gebruik je May Day Ticket en reis een nogal interessant eiland tussen 29 april – 7 mei. Deze tickets zijn voor eenmalig gebruik, dus plan je reis dienovereenkomstig. Goede vlucht!

Internationale museumdag (18 – 31 mei): om de internationale museumdag te vieren, kunnen spelers tussen 18 en 31 mei deelnemen aan een postzegelrally. Nadat ze met Blathers hebben gesproken en een speciale postzegelauto hebben ontvangen, kunnen spelers genieten van het bekijken van vissen, insecten, fossielen en kunst terwijl ze postzegels verzamelen bij de verschillende museumtentoonstellingen.

Trouwseizoen (1 juni – 30 juni): sinds Reese en Cyrus in de maand juni trouwden, is het nu hun traditie om elk jaar in juni trouwfoto’s te maken op Harvey’s Island. Ontmoet ze op het eiland en help mee met het maken van schattige foto’s. Een paar versieringen gaan een lange weg!

Meubels en modeartikelen met een huwelijksthema zijn ook de hele maand beschikbaar in Nook Shopping en Able Sisters. Bekijk ze voordat ze afwisselen.

Seizoensartikelen Zoals altijd, kijk in mei en juni naar Nook Shopping voor nieuwe seizoensartikelen. Je vindt een selectie items op basis van Moederdag, Kaasrollen en meer!