Animal Crossing: New Horizons winter update 2020 binnenkort

Animal Crossing: New Horizons winter update 2020 binnenkort

Bereid je voor op kouder weer maar ook op een warme kerstsfeer in Animal Crossing: New Horizons voor Nintendo Switch.

Naast de kastanjebruine esdoornbladeren die van de bomen naar beneden beginnen te drijven, zullen eilanden op het noordelijk halfrond worden bezocht door rustige sneeuwdekens.

Op 19 november komt er een gratis update uit voor Animal Crossing: New Horizons. De update introduceert vakantie-evenementen en -verbeteringen, waardoor spelers nieuwe kansen krijgen om contact te maken met vrienden en familie en te genieten van het eilandleven samen met hun Animal Crossing: New Horizons-bewoners. De nieuwe [TBA] trailer laat zien wat de winterupdate te bieden heeft.

video

Speciale gelegenheden zoals Kalkoen-dag op 26 november en Speelgoeddag op 24 december worden toegevoegd aan de nieuwe update en zorgen voor vakantie-ervaringen waar anderen van kunnen genieten. De winterupdate brengt ook nieuwe reacties en nieuwe kapsels voor Animal Crossing: New Horizons, evenals een upgrade-optie voor de uitbreiding van de opslag van items in de game en opslagmogelijkheden voor gegevensoverdracht.

Nieuwe functies in Winter Update – Animal Crossing: New Horizons

De volgende functies kunnen allemaal worden genoten, ongeacht het halfrond in het spel vanaf 19 november:

Dag van de Kalkoen

Op de Dag van Kalkoen, die dit jaar op 26 november plaatsvindt, zal topkok Franklin arriveren en een bijeenkomst organiseren op het plein. Spelers kunnen Franklin helpen met het verzamelen van ingrediënten voor de gerechten die op het plein te zien zullen zijn. Spelers die Franklin helpen koken, zullen een geschenk van hem ontvangen. Let op: dit evenement vereist de bouw van het Resident Services-gebouw vooraf.

Speelgoeddag

Het is de tijd van het jaar waarin eilandbewoners zich verheugen … De maand van Toy Day is bijna nabij. Spelers zullen merken dat hun eiland en plein de komende weken geleidelijk feestelijker worden met decoraties met een kerstthema. Let ook op versierde bomen. Door deze te schudden kunnen er ornamenten vallen waarmee spelers recepten voor vakantiemeubilair kunnen maken.

Van 1 december tot 25 december is het mogelijk om speelgoed te kopen bij Nook’s Cranny en kleding met een kerstthema te kopen in de Able Sisters-winkel. Wanneer het op 24 december officieel speelgoeddag is, zal Jingle een speciaal bezoek brengen aan elk eiland om de feestdagen te juichen. Door hem te helpen cadeautjes te bezorgen, ontvangen spelers ook een cadeau. Let op: bij bepaalde aspecten van dit evenement moet vooraf het Resident Services-gebouw worden gebouwd.

Nieuwe reacties en kapsels

Negen nieuwe reacties en zes nieuwe kapselopties kunnen worden verkregen door Nook Miles in te wisselen bij de Nook Stop-terminal in Resident Services.

Upgrade opslaglimiet thuis

Spelers die hun huis eerder hebben uitgebreid tot de grootste omvang en hun schuld hebben afbetaald, kunnen een nieuwe thuisopslaguitbreiding aanvragen door met Tom Nook van de Resident Services te praten. Hierdoor wordt de thuisopslag uitgebreid tot 2400 slots.

Willekeurige eilanden bezoeken in dromen

Iedereen die graag wegdommelt en andere eilanden bezoekt in dromen, kan er nu voor kiezen om willekeurige eilanden te bezoeken terwijl hij droomt, waardoor nieuwe vergezichten van inspiratie voor eilandaanpassingen ontstaan.

Animal Crossing: Pocket Camp-samenwerking

Ter ere van het derde jubileum van Animal Crossing: Pocket Camp komt er een Pocket Camp-smartphonemodel beschikbaar in Animal Crossing: New Horizons.

Gegevensoverdracht van ingezetenen en eilanden

Er komen twee nieuwe functies aan om meer flexibiliteit te bieden voor gegevens over inwoners en eilanden. Met de overdrachtsfunctie voor één speler kunnen spelers interne gegevens naar een ander systeem overbrengen. Dit omvat de naam, het uiterlijk en de uitrusting van de bewoner, samen met zijn inventaris, huis en opslag.

Met een aparte overdrachtsfunctie voor het hele eiland kunnen spelers hun opgeslagen gebruikersgegevens, samen met het eiland zelf en alle bewoners, naar een ander systeem verplaatsen. Deze service wordt mogelijk gemaakt door de gratis Island Transfer Tool-app in de Nintendo eShop. Aanvullende details over de voordelen en beperkingen van deze nieuwe gegevensoverdrachtservices zijn te vinden op https://www.nintendo.co.uk/Support

… en meer

Nieuwe seizoensartikelen zijn vanaf 1 december verkrijgbaar bij Nook Stop. Tussen 26 en 31 december zijn er ook verschillende feestelijke items om oudejaarsavond te vieren. Naast de inhoud van de update kunnen spelers uitkijken naar een aftellend evenement op 31 december, dat om 19.00 uur begint. lokale tijd, om het nieuwe jaar in te luiden met hun inwoners, maar ook met vrienden en familie in het spel.

De volgende update komt eind januari 2021 aan.

Ad