Animal Crossing: New Horizons – Zomer Update Wave 2 – Dream Islands en Backup Service

Animal Crossing: New Horizons – Zomer Update Wave 2 – Dream Islands en Backup Service

Maak je klaar om je exemplaar van Animal Crossing: New Horizons nog meer op te halen! Leuke nieuwe toevoegingen zijn eind deze maand gelanceerd!

Nintendo heeft onthuld dat de tweede zomerupdate van de game op 30 juli 2020 wordt uitgebracht. Met name voegt de update vuurwerkshows toe in augustus en de mogelijkheid om de droomeilanden van andere spelers te bezoeken (net als droomsteden in New Leaf) !

video
play-rounded-fill

Met name zal de update abonnees van Nintendo Switch Online de mogelijkheid bieden om een ​​back-up te maken van hun eilanden en ze te herstellen in het geval dat ze hun Nintendo Switch-console verliezen of beschadigen, hoewel ze hiervoor contact moeten opnemen met de Nintendo Consumer Support.

Over zomer update Wave 2

Een oogverblindend scala aan kleuren staat klaar om te barsten in de nachtelijke hemel boven je eilandverblijf terwijl de kalmerende golven van de zee aan de kust scheuren. Sluit het einde van de zomer af met wekelijkse vuurwerkshows in de maand augustus wanneer Summer Update – Wave 2 arriveert in de game Animal Crossing: New Horizons voor het Nintendo Switch-systeem!

Voordelen van Nintendo Switch Online

Voor degenen met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap voegt de update de mogelijkheid toe om te slapen en dromen in te voeren in de game en de eilanden van andere mensen te bezoeken. Het voegt ook een nieuwe eilandback-upservice toe waarmee Nintendo Switch Online-leden een back-up kunnen maken van het opslagbestand van de game. Van al deze functies kan worden genoten, ongeacht op welk halfrond uw eiland zich bevindt.

De gratis zomerupdate – Wave 2 is beschikbaar vanaf 30 juli en voegt de volgende functies toe aan het spel:

Vuurwerkshows

Geniet elke zondag in augustus om 19.00 uur van sfeervol vuurwerk dat de lucht boven je eiland verlicht. Kom in de stemming door Bells in te wisselen voor loten op het plein om verschillende feestelijke items te krijgen die je kunt gebruiken. Geef uw persoonlijke draai aan het vuurwerk door uw eigen aangepaste ontwerppatroon te gebruiken om het in de lucht te zien schieten als vuurwerk in de lucht!

Dromen

Je kunt er nu voor kiezen om een ​​dutje te doen in elk bed in je huis. Terwijl je in slaap valt, kom je misschien in een vreemd rijk terecht waar je wordt begroet door Luna. Luna biedt bezoeken aan andere eilanden aan als een droom, en met haar hulp kun je jouw eiland als een droom delen met anderen.

Ze zal degenen die hun eiland delen een ‘droomadres’ geven dat spelers kunnen uitwisselen en gebruiken om elkaars eiland in een droom te bezoeken. In dromen is niets permanent omdat niets wat je doet wordt opgeslagen, dus verken dit naar hartenlust.

Island Backup & Restoration Service

Nintendo Switch Online-leden kunnen de nieuwe eiland-back-upservice inschakelen, die op bepaalde tijden automatisch gegevens van het eiland en de gebruiker naar het internet uploadt. Als je Nintendo Switch-systeem verloren of beschadigd is, kun je je eilandparadijs misschien herstellen, zolang je eilandback-up hebt ingeschakeld.

Neem in geval van verlies of schade contact op met Nintendo Consumer Support over het herstellen van het eiland en het opslaan van gegevens op je nieuwe of gerepareerde Nintendo Switch-systeem. Nadat je eilandgegevens en individuele spelersgegevens zijn hersteld, kun je weer beginnen met het opbouwen van je eilandgemeenschap

Aanvullende informatie is te vinden op de Nintendo Consumer Support-pagina wanneer de update live gaat. De eilandback-upfunctie staat los van de Save Data Cloud-functionaliteit die wordt aangeboden voor bepaalde Nintendo Switch-games via Nintendo Switch Online.

Een functie die specifiek is voor Animal Crossing: New Horizons om gebruikers te verplaatsen en gegevens naar een ander systeem op te slaan, staat gepland voor later dit jaar. Details zullen in de toekomst worden aangekondigd.

Neem deze zomer de tijd om te ontspannen en vergeet niet om een ​​knaller te hebben tijdens de vuurwerkshows op je vakantie in Animal Crossing: New Horizons. De volgende herfstupdate komt eraan. We hopen dat je er naar uitkijkt!

Ad