Animal Crossing New Horizons – Zoveel nieuwe vrienden! Trailer

Animal Crossing New Horizons – Zoveel nieuwe vrienden! Trailer

Nintendo heeft een nieuwe trailer gedeeld voor de levenssim-game Animal Crossing New Horizons die exclusief voor de Nintendo Switch uit is.

Deze keer krijgen we een klein verticaal deel van de vele kleurrijke dorpelingen die spelers kunnen ontmoeten en rondhangen – zoals Fang, Drake en nog veel meer!

video
play-rounded-fill

Van verlaten eiland tot bloeiende gemeenschap – maak je klaar om veel nieuwe vrienden te maken!

Over Animal Crossing New Horizons

Een zorgeloos nieuw leven ligt net achter de horizon! Stap uit het vliegtuig en betreed je eigen verlaten eiland waar nieuwe vrienden, ontdekkingen en kansen op je wachten. Paradise is wat je maakt in Animal Crossing: New Horizons voor Nintendo Switch! Met niets anders dan een tent en je vertrouwde nieuwe NookPhone, zal het leven om te beginnen een tikkeltje rustiek zijn. Maar maak je geen zorgen! Met een beetje elleboogvet kan het eiland een plek worden waar u trots op bent om naar huis te bellen. Zoals ze zeggen, als je alles precies goed wilt, is er maar één

Verzamel DIY-recepten en verzamel vervolgens de benodigde materialen. Knutselgereedschap nodig voor dagelijks gebruik of tuinmeubilair dat het leven voor iedereen kan verbeteren. Versier het eiland op allerlei creatieve manieren en bouw bruggen, paden, hellingen en rivieren om het eiland te modelleren zoals jij dat wilt. Het zal niet van de ene op de andere dag gebeuren, maar als de resultaten vorm krijgen, zal dat o zo bevredigend zijn!

Je kunt van je eiland geen paradijs maken zonder anderen om het mee te delen! Hoewel je er in het begin maar een paar hebt, zullen er meer potentiële inwoners arriveren naarmate het eiland verbetert. Help ze om zich te vestigen, help dan een handje met taken, stuur geschenken, organiseer fotoshoots op het eiland Photopia en meer, allemaal in naam van vriendschap!

Beter nog, maximaal acht mensen die op één Nintendo Switch zijn geregistreerd, kunnen op hetzelfde eiland wonen en maximaal vier kunnen tegelijkertijd van het eilandleven genieten. Je kunt ook met maximaal zeven mensen spelen, lokaal of online, naar hun eilanden reizen of ze uitnodigen voor de jouwe. Of je nu cadeaus deelt, meedoet aan bugwedstrijden of gewoon geniet van elkaars gezelschap, er is altijd meer plezier te beleven met vrienden!

Ad