Animal Crossing: New Horizons – Zwem update 3 Juli

Animal Crossing: New Horizons – Zwem update 3 Juli

Nintendo heeft voor 3 juli 2020 de volgende grote gratis update voor Animal Crossing: New Horizons aangekondigd.

De nieuwe update introduceert zwemmen en duiken, Pascal deelt nieuwe doe-het-zelfthema’s met zeemeerminthema en Gulliver draagt ​​verschillende piratenachtige kleding. Een nieuwe zomerupdate is gepland voor begin augustus 2020.

video
play-rounded-fill

Maak je klaar om erin te duiken!

Maak je klaar om een ​​duik te nemen in je eigen eilandparadijs. Een reeks gratis updates * voor de game Animal Crossing: New Horizons voor het Nintendo Switch-systeem zal nieuwe functies opleveren, waaronder de mogelijkheid om te zwemmen en duiken voor zeedieren.

Je krijgt ook interactie met frisse gezichten en ontdekt een verscheidenheid aan nieuwe items, waaronder meubels met een zeemeermin-thema. Deze gratis updates behoren tot enkele van de nieuwe ervaringen die in de loop van de zomer en daarna op uw eilandleven komen.

De nieuwe update is beschikbaar vanaf 3 juli en voegt de volgende functies en personages toe aan de game:

  • Zwemmen en duiken – Pak een nat pak en maak aquatisch kennis met het zeeleven van uw eiland wanneer zwemmen en duiken bij Animal Crossing: New Horizons aankomt. Zwem in de uitnodigende wateren voor de kust van je eiland en duik om zeedieren te ontdekken en op te scheppen die het ecosysteem van je eiland bewonen. Houd je ogen open voor toekomstige toevoegingen aan het museum en luister naar leuke feiten van Blathers wanneer je je nieuwe ontdekkingen doneert.
  • Pascal brengt beloningsrecepten – tijdens het zwemmen ontmoet je misschien iemand nieuw! De vriendelijke bezoeker Pascal lijkt gek te zijn op sint-jakobsschelpen, en als je er een ontdekt tijdens het duiken, kan hij je vragen of hij die mag krijgen. Als dank deelt hij enkele van zijn DIY-recepten met zeemeermin-thema.
  • Gulliver? – Na het downloaden van de gratis update, zal een bekend gezicht af en toe aan de wal aanspoelen, maar met iets andere, piraatachtige kleding. Geef hem een ​​helpende hand en hij zal een speciale beloning sturen om zijn dankbaarheid te tonen.

Maar dat is nog niet alles! Een nieuwe zomerupdate is gepland voor begin augustus, dus houd ons in de gaten voor meer informatie.

Ga voor meer informatie over Animal Crossing: New Horizons naar https : //www.animal-crossing.com/new-horizons/ . Volg @animalcrossing op Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Animal Crossing: New Horizons.

Ad