Ankora: Lost Days – 26 Minuten aan gameplay

Ankora: Lost Days – 26 Minuten aan gameplay

Chibig‘s overlevingsverkenningsavonturenspel Ankora: Lost Days heeft 26 minuten aan gameplay gekregen dankzij Handheld Players.

Vind de wilde planeet Ankora en voel je vrij om rond te dwalen op deze gevaarlijke en opwindende plek. In dit schattige overlevingsspel kun je verschillende gereedschappen maken, structuren bouwen en het land om je heen veranderen om een ​​nieuw huis te maken.

video
play-rounded-fill

Over Ankora: verloren dagen

Mûn is een Junior Ranger bij de Interstellaire Patrouille. Haar ruimteschip stortte neer op de planeet Ankora, die nog niet is verkend. Mûn zal haar eigen gereedschap moeten maken om de dingen te krijgen die ze nodig heeft voor haar avontuur. Ze zal ook langs rivieren, meren, watervallen, bergen en zelfs monsters moeten komen.

Ankora is een zeer grote stad. Verken deze mysterieuze, gevaarlijke en veelbelovende planeet zo vaak als je wilt. Maak verschillende gereedschappen, bouw structuren en verander het land om een ​​nieuw thuis voor jezelf te maken in de wildernis.

Gebruik de hamer om dingen te bouwen, de schop om te graven en het landschap te veranderen, en de boog voor verdediging.

Kenmerken

  • Ontdek geheimen in een breed scala aan biomen, van woestijnen tot weiden tot besneeuwde bergen.
  • Niveau omhoog terwijl je dingen doet. Leer nieuwe vaardigheden en recepten om je kansen om in leven te blijven te vergroten.
  • Beelden gebaseerd op films als ‘Nausicaa of the Valley of the Wind’ van Studio Ghibli. Een real-world setting in een fantasiewereld. Maak kennis met de ruimtereiziger Mûn toen hij net begon, lang voor Deiland: Pocket Planet en Summer in Mara.

Je kunt Ankora: Lost Days vinden in de Nintendo Switch eShop. Het kan in het Engels, Frans, Duits en Spaans worden gespeeld.