Annie aangekondigd als DLC voor Skullgirls 2nd Encore

Annie aangekondigd als DLC voor Skullgirls 2nd Encore

Hidden Variable en Lab Zero Games hebben een nieuw DLC-personage aangekondigd voor Skullgirls 2nd Encore op Nintendo Switch.

Het personage is Annie en ze zal begin 2021 beschikbaar komen. Bekijk Annie in actie;

video

Over Annie

WAS LAB NUL BETROKKEN BIJ HAAR CREATIE?

Absoluut! We hebben allemaal bij Hidden Variable nauw samengewerkt met het hele team van Lab Zero om Annie tot een realiteit te maken. Terwijl we dit proces ingingen, wetende dat haar mobiele release de hoogste prioriteit had, deden we er ook alles aan om ervoor te zorgen dat ze klaar was om het podium te betreden op de 2e Encore als de tijd daar was.

STAAN ER ANDERE NIEUWE KARAKTERS IN DE WACHTRIJ?

We zullen zien! We zouden het geweldig vinden als Annie gewoon de eerste van vele nieuwe Skullgirls-personages is, maar – eerlijk gezegd – veel zal afhangen van hoe goed haar lancering op mobiel en 2nd Encore presteert. Als alles goed gaat, hebben we hopelijk in de toekomst nog genoeg leuk nieuws om te delen!

Over Skullgirls 2e Encore

Skullgirls 2nd Encore is eindelijk beschikbaar om onderweg te spelen op de Nintendo Switch! Het is een prachtige, snelle en veelgeprezen 2D-vechtgame die spelers de controle geeft over woeste krijgers in een buitengewone Dark Deco-wereld. Elk van de 14 enorm originele personages heeft unieke gameplay-mechanica en veel persoonlijkheid.

Skullgirls 2nd Encore is het perfecte vechtspel voor zowel casual als competitieve vechtgame-fans. Bevat een volledig ingesproken verhaalmodus, prachtige animaties en een soundtrack van Michiru Yamane.

Skullgirls 2nd Encore is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.

Ad