ANNO: Mutationem – Fysieke Edities – Pre-Orders gestart op 21 Oktober

ANNO: Mutationem – Fysieke Edities – Pre-Orders gestart op 21 Oktober

Westerse Nintendo Switch-gebruikers kunnen nu verwachten ANNO: Mutationem in tastbare vorm te houden! De cyberpunk-avontuur-RPG zal de volgende titel zijn die een fysieke Nintendo Switch-release krijgt, volgens Limited Run Games. Open pre-orders voor het boek beginnen op 21 oktober 2022, om 10.00 uur Eastern Time, voor $ 34,99 USD voor een standaardexemplaar (hierboven afgebeeld).

De uitgever heeft ook een Deluxe Edition-pakket geïntroduceerd dat $ 64,99 USD kost en extra’s bevat, waaronder een cd-soundtrack, een 18″ x 24″ poster en een sleutelhanger.

Over ANNO: Mutationem

Welkom bij ANNO: Mutationem’s met neon bedekte, 2D/3D cyberpunk-omgeving. Je speelt als Ann in een actie-avonturenspel met rollenspel-aspecten. een zeer getalenteerde, in de strijd getrainde eenzame wolf op een persoonlijke zoektocht in de enorme Metropolis, de thuisbasis van kwaadaardige megabedrijven, raadselachtige randorganisaties en vreemde dieren die elke beschrijving tarten.

Ontdek en leer

Er zijn veel wonderen in deze wereld die erop wachten dat jij ze ontdekt! Je kunt met een Cyborg-corgi praten, parttime werken als barman, gevaarlijke criminelen vinden en de echte identiteit van een populaire V-streamer ontdekken terwijl je het hoofdplot leest! Spelers zijn vrij om rond te gaan en zich te gedragen zoals ze willen, terwijl ze verschillende omgevingen verkennen, waaronder neon Noctis Town, een offshore vrachtschip en enorme ondergrondse gebouwen.

Nieuw gezichtspunt bieden

Om contact te maken met de planeet en haar mensen, schakelt de unieke 2D-naar-3D-gameplay naadloos tussen 2D Action n’ Platforming en 3D Exploration. Laten we pixelgaming eens vanuit een andere hoek bekijken!

Ann schopt erop los

Door golven van vijanden en formidabele monsters, zal Ann haar weg naar de overwinning snijden, schieten, combo’s, granaatwerpen en op de grond stampen. Het is tijd om te transformeren in het eenmeisjesleger waarvan je altijd wist dat je het zou kunnen zijn, van grote zwaarden tot dubbele messen, van pistolen tot raketwerpers en uppercuts.

Probeer de puzzel te voltooien.

Ayane, de loyale hyperhacker-sidekick van ons hoofdpersonage Ann Flores, en ze zijn op een persoonlijke zoektocht om te ontdekken waar haar vermiste broer is gebleven in deze geweldige roman die past in een rijk en somber cyberpunk-decor. De twee zijn zich niet bewust van wat ze zullen ontdekken.

Bereid je alsjeblieft voor op de strijd.

Upgrade de statistieken, vaardigheden en uitrusting van Ann door goederen te verzamelen, te kopen of te maken. Elk soort wapen dat je ontdekt, kan worden aangepast met behulp van chips. Rust Ann uit zodat ze bereid is de strijd aan te gaan met naderende tegenstanders, of ze nu humanoïde of anderszins zijn.