Anodyne 2: Return To Dust bevestigd, lancering op 18 februari

Anodyne 2: Return To Dust bevestigd, lancering op 18 februari

Ratalaika Games onthulde dat Anodyne 2: Return to Dust op 18 februari 2021 Nintendo Switch en andere moderne consoleplatforms zal spelen.

In de game duiken spelers door een mix van zowel lo-fi 2D-werelden als retro landschappen in PlayStation-stijl – terwijl ze het dodelijke ‘stof’ zuiveren van de inwoners van New Theland!

video
play-rounded-fill

Over Anodyne 2: Return To Dust

Nano Dust infecteert de eilandbewoners van New Theland en verstoort hun emoties en verlangens. Je speelt als Nova, een Nano Cleaner die het eiland moet verkennen, op zoek naar de zieken en krimpen in hun lichaam om het stof op te zuigen.

Anodyne 2: Return to Dust combineert de spannende schaal en filmische verhalen van 3D-games met het strakke ontwerp en de gemakkelijk op te pikken voldoening van 2D Zelda-achtige avonturen.

Met kunst die het PS1- en N64-tijdperk opnieuw verbeeldt, verken je 3D-steden, valleien en woestenijen en krimp je vervolgens in de gevarieerde 2D-mindscapes van personages, van besneeuwde valleien met aurora-verlichting tot gevaarlijke vulkanische bouwplaatsen!

Belangrijkste kenmerken

  • Spring, rijd en loop in 3D over prachtige en angstaanjagende locaties en spreek met vreemde en gedenkwaardige personages.
  • Gebruik in 2D je Nano-stofzuiger om stof te verzamelen, vijanden op te zuigen en te bestrijden, terwijl je geestverruimende uitdagingen met betrekking tot het innerlijke leven van de personages overwint.
  • Ervaar het spannende en emotionele verhaal van Nova. Haar lot is duidelijk: zij is de Nano Cleaner die New Theland zal redden. Maar vreemde karakters en pijnlijke ervaringen zullen haar loyaliteit op de proef stellen …
  • Kies waar je heen wilt! De weidse vergezichten van New Theland openen zich snel voor verkenning.
  • De kaarten die je tijdens je reis vindt, geven je toegang tot de buitenste regionen van New Theland.
  • Niet wachten op paarden! Verander direct in een auto om snel de wereld rond te rijden.
  • Gebruik je Spark om in de lichamen van de geïnfecteerden te krimpen, verken de 2D Zelda-achtige kerkers binnenin en genees ze.
  • Een nieuw spel van het droomduo achter de originele Anodyne, All Our Asias en Even the Ocean.

Moet ik de originele Anodyne spelen?

Nee! Net als bij de Final Fantasy-franchise is het niet nodig om de originele Anodyne te spelen om het verhaal in Anodyne 2: Return to Dust te begrijpen, maar oude fans zullen verbanden tussen de twee vinden!