Another Crusade: Limited Run Games exclusieve release

Another Crusade: Limited Run Games exclusieve release

Samenvatting:

Limited Run Games heeft spannend nieuws voor Switch-bezitters! Een andere kruistocht, het RPG-avontuur, zal een exclusieve fysieke release krijgen voor de Nintendo Switch. Pre-orders voor deze langverwachte titel beginnen op 6 oktober 2023 om 10.00 uur ET, waardoor fans de kans krijgen om hun exemplaar veilig te stellen.

Naast de standaardeditie die $ 34,99 USD kost, biedt Limited Run Games een Classic Edition-bundel aan voor $ 59,99 USD. Deze speciale editie bevat een verzamelbox in retrostijl, de originele soundtrack en een dubbelzijdige poster van 30 x 40 cm, waardoor het een must-have is voor verzamelaars en fans van de game.

De aankondiging van deze fysieke release zorgt voor opwinding in de gaminggemeenschap, nu RPG-avonturen steeds populairder worden op de Nintendo Switch. Limited Run Games staat bekend om de beperkte aantallen releases, dus fans moeten snel handelen om hun exemplaar van Another Crusade veilig te stellen.


Exclusieve release van games met beperkte oplage

Limited Run Games heeft spannend nieuws voor Switch-bezitters! Een andere kruistocht, het RPG-avontuur, zal een exclusieve fysieke release krijgen voor de Nintendo Switch. Pre-orders voor deze langverwachte titel beginnen op 6 oktober 2023 om 10.00 uur ET, waardoor fans de kans krijgen om hun exemplaar te bemachtigen. Naast de standaardeditie die $ 34,99 USD kost, biedt Limited Run Games een Classic Edition-bundel aan voor $ 59,99 USD. Deze speciale editie bevat een verzamelbox in retrostijl, de originele soundtrack en een dubbelzijdige poster van 30 x 40 cm, waardoor het een must-have is voor verzamelaars en fans van de game.

Details van de standaardversie

Prijs en beschikbaarheid

De standaardeditie van Another Crusade voor de Nintendo Switch kost $ 34,99 USD. Het biedt een kosteneffectieve manier om in fysieke vorm van dit spannende RPG-avontuur te genieten. Omdat Limited Run Games echter bekend staat om de beperkte oplage, moeten fans snel handelen om hun exemplaar veilig te stellen.

Pre-orderdatum

Zet 6 oktober 2023 om 10:00 uur ET in je agenda. Dit is de datum waarop de pre-orders voor de standaardeditie worden geopend. Mis de kans niet om Another Crusade aan je Switch-collectie toe te voegen.

Verzamelwaarde

Hoewel de standaardeditie een uitstekende keuze is voor gamers die Another Crusade willen ervaren, is het belangrijk op te merken dat de releases van Limited Run Games vaak waardevolle verzamelobjecten worden. Het fysieke formaat, gekoppeld aan de exclusiviteit van de game, voegt een uniek en verzamelbaar aspect toe aan je gamebibliotheek.

Klassieke editiebundel

De Classic Edition-bundel van Another Crusade biedt fans een schat aan exclusieve goodies. Dit is wat je kunt verwachten:
De Classic Edition bevat een verzameldoos in retrostijl die de nostalgische charme van de game laat zien. Deze doos beschermt niet alleen je spel, maar draagt ​​ook bij aan de algehele aantrekkingskracht ervan. Dompel jezelf onder in de wereld van Another Crusade met de meegeleverde originele soundtrack. Geniet buiten je gamesessies van de betoverende muziek van de game. Versier je speelruimte met een prachtige dubbelzijdige poster van 12″ x 16″ met artwork uit de game. Deze poster is een visuele traktatie voor zowel fans als verzamelaars.

Waar vooraf bestellen

Pre-orders voor Another Crusade zijn beschikbaar op de officiële website van Limited Run Games en bij geselecteerde online retailers. Het wordt aanbevolen om vooraf online te bestellen om er zeker van te zijn dat u uw exemplaar veilig heeft, aangezien de hoeveelheden beperkt kunnen zijn. Limited Run Games staat bekend om het produceren van beperkte hoeveelheden fysieke releases. Gezien de populariteit van Another Crusade en de aantrekkingskracht van de Classic Edition-bundel, wordt verwacht dat deze items snel uitverkocht zullen zijn. Zorg ervoor dat je snel handelt om te voorkomen dat je deze exclusieve release misloopt.

De aantrekkingskracht van RPG-avonturen op de Switch

De Nintendo Switch is een broeinest geworden voor RPG-avonturen en trekt gamers aan met zijn veelzijdigheid en draagbaarheid. Another Crusade sluit zich aan bij de boeiende RPG-titels die beschikbaar zijn op het platform. RPG-avonturen op de Switch bieden een unieke game-ervaring, waardoor spelers in meeslepende werelden en boeiende verhalen kunnen duiken. Een nieuwe kruistocht belooft een onvergetelijk avontuur voor RPG-enthousiastelingen te bezorgen.

Conclusie

Kortom: de fysieke release van Another Crusade voor de Nintendo Switch door Limited Run Games is een spannende ontwikkeling voor zowel gamers als verzamelaars. Met de mogelijkheid om zowel de standaardeditie als de verleidelijke Classic Edition-bundel vooraf te bestellen, kunnen fans hun exemplaren veiligstellen en genieten van het RPG-avontuur in een uniek fysiek formaat. Terwijl RPG-avonturen blijven floreren op de Switch, zal deze exclusieve release zeker de aandacht trekken van gameliefhebbers. Blijf op de hoogte van pre-ordergegevens en zorg ervoor dat je deze beperkte release niet mist!

Veelgestelde vragen:
  • Vraag 1: Waar kan ik Another Crusade voor de Nintendo Switch vooraf bestellen?
    • A1: Je kunt Another Crusade vooraf bestellen via de officiële website van Limited Run Games en bij geselecteerde online retailers. Handel snel, want de hoeveelheden kunnen beperkt zijn.
  • Vraag 2: Wat zit er in de Classic Edition-bundel?
    • A2: De Classic Edition-bundel bevat een retro-stijl verzamelbox, de originele soundtrack en een dubbelzijdige poster van 30 x 30 cm, waarmee naast de game ook exclusieve verzamelobjecten worden aangeboden.
  • Vraag 3: Wanneer begint het voorbestellen voor Another Crusade?
    • A3: Pre-orders voor Another Crusade beginnen op 6 oktober 2023 om 10.00 uur ET, dus noteer uw agenda om uw exemplaar veilig te stellen.
  • Vraag 4: Wat maakt de fysieke release van Another Crusade speciaal?
    • A4: De fysieke release voegt een verzamelaspect toe aan de game, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan de collectie van elke gamer.
  • Vraag 5: Is Another Crusade verkrijgbaar in de winkels, of is het exclusief online?
    • A5: Another Crusade is voornamelijk online beschikbaar voor pre-order via Limited Run Games en geselecteerde retailers. Het is raadzaam om online vooraf te bestellen vanwege de mogelijk beperkte aantallen.