Anthill van SteamWorld Developer kruipt dichterbij op 24 oktober

Anthill van SteamWorld Developer kruipt dichterbij op 24 oktober

Image & Form, ontwikkelaars van de SteamWorld-franchise, lanceren de torenverdedigingsgame Anthill op de Nintendo Switch!

Anthill is een prachtig tactisch parcoursverdedigingsspel met mieren als speelbare wezens. Het zal worden gelanceerd via de Switch eShop op 24 oktober 2019 voor USD 9,99. Volgens Image & Form is de game puur gericht op spelen in de hand en is er geen televisietoestel nodig om spelers volledig van de game te laten genieten.

video
play-rounded-fill

We zijn blij om aan te kondigen dat onze beste game ooit – Anthill – op 24 oktober op Nintendo Switch uitkomt voor $ 9,99 / € 9,99!

Tactische spoorverdediging op basis van mieren
Trek! Staking! Verdedigen! Eet wat je doodt!
100% toegewijd aan spelen in de hand – perfect voor Switch Lite!

Over Anthill

Sluit je aan bij Anthill, een prachtig strategiespel van Image & Form – de studio achter de SteamWorld-serie!

Door feromoonpaden te tekenen, richt je je grondtroepen naar verschillende bestemmingen, waarbij je werkt met stromen van eenheden in plaats van individuele mieren. Net als bij een torenverdedigingsspel is het jouw missie om de heuvel te beschermen terwijl golf na golf vijandelijke insecten naar je wordt gegooid.

  • De Nintendo Switch-versie is absoluut vol! Het wordt geleverd met het best beoordeelde basisspel, alle eerder uitgebrachte DLC-updates, een gloednieuwe soundtrack en is 100% gewijd aan handheld play to boot – perfect voor Nintendo Switch Lite!
  • Eet wat je doodt: dood een insect met je soldaten en laat je werkers het karkas terugbrengen voor het avondeten. Yum!
  • Chirurgische aanvallen: Directe bommenwerpers om luchtaanvallen uit te voeren door hordes insecten. Tevredenheid gegarandeerd!
  • Upgrades: verander je bommenwerpers in tapijtbommenwerpers, inspireer moed in je arbeiders en maak je soldaten brutaler. Boo-ya!
  • Opgedragen aan handheld spelen: de intuïtieve aanraakbedieningen zijn perfect voor het Nintendo Switch-scherm.
Ad