Antonball Deluxe wordt dit jaar gelanceerd

Antonball Deluxe wordt dit jaar gelanceerd

Uitgever Proponent Games en ontwikkelaar Summitsphere hebben plannen aangekondigd om hun puzzelplatformer Antonball Deluxe op Nintendo Switch te lanceren.

Antonball Deluxe is een game die platformgameplay combineert met steenvernietigende puzzels uit titels als Arkanoid en Breakout. Het is de bedoeling om ergens later dit jaar in 2021 op Switch te verschijnen, en het zal drie verschillende modi bevatten, elk met een andere draai aan het concept.

video
play-rounded-fill

Over Antonball Deluxe

Antonball Deluxe, de revolutionaire puzzelplatformer van Summitsphere en uitgegeven door Proponent Games, laat dit voorjaar zijn ballen vallen op Steam en richt zich later dit jaar op de Nintendo Switch. Met drie games in één, een oogverblindende retro-esthetiek en een van de meest strakke platformgames ooit in een game van zijn soort, is Antonball Deluxe een smorgasbord met een hoog octaangehalte van brickbreaking, molemashing, ballbusting action.

Antonball Arcade

De eerste game in de collectie, Antonball Arcade, volgt de tegenslagen van Anton Ball terwijl hij na een zware nacht in de stad het riool van Boiler City in strompelt en op weg naar huis moet. Eén probleem: er zijn duizenden stenen die zijn weg blokkeren door vijf verschillende werelden. De oplossing: zijn trouwe Antonball gebruiken om te springen, achteruit te springen en elke laatste steen in stof te klemmen!

Punch Ball Antonball

In de tweede game van de set, Punch Ball Antonball, speelt Annie Bell, Anton’s collega, die strijdt om het Punch Ball Championship en de hoofdprijs: een levenslange voorraad Ballble Tea. Gewapend met niets anders dan haar Punch Ball moet Annie vijf werelden opruimen die wemelen van kwaadaardige ballbustende mollen, druipende slakken en gevoelige honkbalhandschoenen.

VS. Antonball

De derde game, VS. Antonball, is een exclusieve multiplayer, die Antonball Arcade verandert in een competitieve brickbreaking en ballbusting showdown met een hoog octaangehalte in negen verschillende vrij te spelen levels. Twee teams strijden eerst om de stenen muur van de ander te vernietigen, terwijl power-ups, obstakels en vijanden chaos laten neerstorten op maximaal 4 spelers.

Kenmerken

  • Brickbreaking, ballbusting gameplay met een platform-twist!
  • Drie games in één: Antonball Arcade, Punch Ball Antonball en VS. Antonball!
  • 69 niveaus van hardcore ballbusting-actie!
  • 21 excentrieke karakters om te ontgrendelen en mee te spelen!
  • Online en coöp-multiplayer voor maximaal vier spelers

Tony Grayson, Studio Head at Summitsphere

We’re absolutely thrilled to be launching Antonball Deluxe on Steam this March, particularly after the overwhelming reception our community’s given to the content we’ve released so far.  But we’re also very passionate about giving everyone the opportunity to play with their balls whether they’re at home or out in public, which is why we’re working hard to push out a release on the Nintendo Switch later this year.

Antonball Deluxe wordt dit voorjaar gelanceerd op Steam en later dit jaar op Nintendo Switch.

Ad