Anuchard komt in April + nieuwe trailer

Anuchard komt in April + nieuwe trailer

De definitieve releasedatum voor Anuchard, een role-playing game voor het herstel van de beschaving, is vastgesteld. Volgens uitgever Freedom Games en ontwikkelaar stellarNull is de releasedatum van de game vastgesteld op 14 april 2022.

Afgelopen november werd Anuchard onthuld op de Nintendo Switch. Destijds was de debuutdatum van het project vastgesteld op 2022.

video
play-rounded-fill

Over Anuchard

Orchard, een pittoresk agrarisch gehucht dat beroemd is om zijn hechte gemeenschap, brokkelt gestaag af. Veel belangrijke bewoners zijn omgekomen in de raadselachtige ondergrondse gevangenissen onder de rustige stad. Terwijl de bevolking slinkt, geloven de overlevende bewoners in verhalen over een onverschrokken held die de grote Audros Bell zou hanteren.

Klim op in de gelederen van de beroemde Bellwielders en aanvaard de nobele taak om de gevangengenomen zielen van Orchard te herstellen. Reis diep in verlaten grotten en leidingen vol met hersenkrakende raadsels, geleid door gevallen Bell Spirits. In snelle, traditionele actie-RPG-gevechten zwaai je met de Audros Bell om vijanden terug te slaan en de zielen te bevrijden die ze hebben opgeëist.

Profiteer van de kwetsbaarheden van duivelse tegenstanders door omgevingscomponenten naar ze te smijten en bazen te brutaal om de kristalheldere zielen van vernietigde ontdekkingsreizigers los te laten. Keer na elke verovering terug naar de stad om essentiële leden van de gemeenschap te re-integreren, zoals koks, boeren, kruidkundigen en andere experts die kunnen helpen bij de wederopbouw van het dorp.

Verzamel oude technologie die bekend staat als Spiers om te helpen in de strijd en maak levensaanvullende formules om de statistieken van de held te verbeteren. Om meer te weten te komen over de beroemde bewakers van weleer, bouw je verbindingen door de stad tijdens het hoofdperceel. Ontdek de waarheid over wat er met Orchard en de rest van de wereld is gebeurd.

In de Nintendo Switch eShop kost Anuchard $ 19,99.