Apex Legends – 9 maart 2021

Apex Legends – 9 maart 2021

Electronic Arts heeft de releasedatum voor Apex Legends op Nintendo Switch onthuld. De aankondiging werd gedaan op de officiële website van EA, toen gamedirecteur Chad Grenier onthulde dat de online multiplayer-shooter op 9 maart op Switch zou verschijnen. 2021.

De port wordt afgehandeld door Panic Button , en zal “volledige pariteit hebben met de andere versies van het spel”, met de nieuwste seizoensinhoud en platformonafhankelijk spelen.

Bovendien krijgen Nintendo Switch-spelers, als gevolg van de lancering van de game voor Nintendo Switch terwijl seizoen 8 aan de gang is, 30 gratis levels voor hun Season 8 Battle Pass en verdienen ze ook dubbele XP gedurende de eerste twee weken na de lancering.

Apex Legends op Switch

Apex Legends overzetten naar het kleinste scherm tot nu toe is een grote prestatie, en we hadden het niet kunnen doen zonder onze vrienden bij Panic Button. We zijn erg trots op wat het team heeft kunnen bereiken met enkele slimme optimalisaties voor de Nintendo Switch-poort om onderweg een complete Apex Legends-ervaring te bieden.

Apex Legends wordt gelanceerd op Nintendo Switch met ondersteuning voor platformonafhankelijk spelen, onze nieuwste seizoenscontent en volledige pariteit met de andere versies van de game.

We kunnen niet wachten om Switch-spelers in de arena te verwelkomen. Houd meer nieuws in de gaten over de laatste updates die we naar Apex Legends brengen.

Over Apex Legends

Verover met karakter in Apex Legends, een gratis * Battle Royale-shooter waarin legendarische personages met krachtige vaardigheden samenwerken om roem en fortuin aan de rand van de Frontier. Beheers een steeds groter wordende selectie van diverse Legends, diepgaande tactische squad-play en gedurfde nieuwe innovaties die de Battle Royale-ervaring naar een hoger niveau tillen – allemaal in een ruige wereld waar alles kan. Welkom bij de volgende evolutie van Battle Royale.

Een selectie van legendarische personages

– Beheers een groeiend aantal krachtige Legends, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, sterke punten en vaardigheden die gemakkelijk te leren zijn, maar uitdagend om echt onder de knie te krijgen.

Bouw je team op

-Kies je legende en combineer hun unieke vaardigheden samen met andere spelers om de ultieme crew te vormen.

Strategische Battle Royale

-Gebruik je vaardigheden – en je verstand – om direct strategische beslissingen te nemen en de sterke punten van je bemanning aan te passen aan nieuwe uitdagingen naarmate de wedstrijd vordert.

Genre-evoluerende innovatie

-Ervaar een gloednieuwe reeks innovatieve functies die het Battle Royale-genre naar een hoger niveau tillen, waaronder Respawn Beacons, Smart Comms, Intelligent Inventory en een geheel nieuwe manier om in de actie te vallen met de implementatie van Jumpmaster.

Zoete, zoete buit

-Drop binnen en plunder met een groot aantal krachtige wapens, diverse hulpstukken en handig pantser om je te beschermen in de strijd. Verzamel na het gevecht een schat aan cosmetische opties om je personage en wapens te personaliseren en ontgrendel nieuwe manieren om te pronken tijdens de wedstrijd.