Apex Legends – Eerste 25 minuten

Apex Legends – Eerste 25 minuten

Hoe goed doet Apex Legends het op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 25 minuten bekijken.

Beheers een steeds groter wordende reeks legendes en gedurfde nieuwe innovaties – allemaal in een ruige wereld waar alles kan!

video
play-rounded-fill

Over Apex Legends

Verover met karakter in Apex Legends, een gratis * Battle Royale-shooter waarin legendarische personages met krachtige vaardigheden samenwerken om roem en fortuin aan de rand van de Frontier. Beheers een steeds groter wordende selectie van diverse Legends, diepgaande tactische squad-play en gedurfde nieuwe innovaties die de Battle Royale-ervaring naar een hoger niveau tillen – allemaal in een ruige wereld waar alles mogelijk is. Welkom bij de volgende evolutie van Battle Royale.

Maak indruk met de Champion Edition. Het zit vol met alles wat je nodig hebt om jezelf te vestigen in de Apex Games. Nu alle personages tot seizoen 7 onmiddellijk zijn ontgrendeld, kun je vanaf het begin de legende kiezen die bij je stijl past.

De Champion Edition biedt veel waardevolle exclusieve cosmetica, waaronder legendarische skins en een legendarische wapen-charm, samen met duizend Apex-munten. Elke keer dat u langskomt, bent u volledig uitgerust om te passen, wat u maar wilt.

Apex Legends is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop als een gratis downloadbare titel.

Ad