Apex Legends: Emergence launch trailer

Apex Legends: Emergence launch trailer

Apex Legends is nu een paar maanden beschikbaar op Nintendo Switch, maar de voortdurende ondersteuning van de game is nog lang niet voorbij. Er is zelfs een nieuw seizoen van het spel dat zeer binnenkort begint.

Het wordt het 10e seizoen van de game.

video
play-rounded-fill

Over Apex Legends: Emergence

Er zijn nu meer dan 2 jaar verstreken sinds het eerste seizoen begon op 19 maart 2019. Elk seizoen van de game krijgt een naam. Voor seizoen 10 wordt het “Emergence” genoemd.

Verandering is constant in de Apex Games; kijk je aandachtig? Let op of betaal de prijs wanneer Apex Legends: Emergence op 3 augustus wordt gelanceerd.

Over Apex Legends

Verover met een personage in Apex Legends, een gratis* Hero shooter waarin legendarische personages met krachtige vaardigheden samenwerken om te strijden voor roem en fortuin aan de rand van de Frontier.

Beheers een steeds groter wordende selectie van diverse legendes, diepgaand tactisch squadronspel en gewaagde nieuwe innovaties die verder gaan dan de Battle Royale-ervaring – en dat allemaal in een ruige wereld waar alles mogelijk is. Welkom bij de volgende evolutie van Hero Shooter.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

Een reeks legendarische personages – Beheers een groeiend aantal krachtige legendes, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, sterke punten en vaardigheden die gemakkelijk op te pikken zijn, maar een uitdaging zijn om echt onder de knie te krijgen

Bouw je bemanning – Kies je legende en combineer hun unieke vaardigheden samen met andere spelers om de ultieme bemanning te vormen.

Strategic Squad Play – Of je nu vecht in een enorme drijvende stad in Battle Royale of duelleert in dichtbij gelegen arena’s, je moet snel denken. Beheers de unieke vaardigheden van je legende en coördineer met je teamgenoten om nieuwe tactieken en krachtige combinaties te ontdekken.

Innovatieve gevechten – Beheers een groeiend assortiment krachtige wapens en uitrusting. Je moet snel bewegen en de ritmes van elk wapen leren om het meeste uit je arsenaal te halen. Verander het bovendien in tijdelijke modi en bereid je elk seizoen voor op een lading nieuwe content.

Het steeds groter wordende universum – Apex Legends speelt zich af in een meeslepend universum waar het verhaal zich blijft ontwikkelen, de kaarten elk seizoen veranderen en nieuwe Legends zich blijven mengen in de strijd. Druk je stempel op de Apex Games met een veelvoud aan onderscheidende outfits en ga mee op avontuur!

Apex Legends™ is een gratis te spelen heldenschietspel waarin legendarische personages strijden om glorie, roem en fortuin aan de rand van de Frontier. Speel nu gratis op Nintendo Switch.