Apex Legends grafische vergelijking

Apex Legends grafische vergelijking

Apex Legends, de gratis te spelen first person shooter van Respawn Entertainment , is geland op de Nintendo Switch en GameXplain heeft een grafische vergelijkingsvideo samengesteld.

video
play-rounded-fill

Het is begrijpelijk dat de PS4 Pro veel scherpere beelden en vloeiendere framesnelheden laat zien, aangezien de Switch-versie op 720p draait wanneer de Switch in het dock is geplaatst en op 576p in de handheld-modus. De framesnelheid is 30 fps in beide modi.

Toch heeft Panic Button schijnbaar weer een geweldige job gedaan door de hectische shooter over te zetten naar Nintendo Switch.

Over Apex Legends

Verover met karakter in Apex Legends, een gratis * Battle Royale-shooter waarin legendarische personages met krachtige vaardigheden samenwerken om roem en fortuin aan de rand van de Frontier.

Beheers een steeds groter wordende selectie van diverse legendes, diepgaand tactisch teamspel en gedurfde nieuwe innovaties die de Battle Royale-ervaring naar een hoger niveau tillen – allemaal in een ruige wereld waar alles mogelijk is.

Welkom bij de volgende evolutie van Battle Royale.

Een selectie van legendarische karakters

– Beheers een groeiend aantal krachtige Legends, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, sterke punten en vaardigheden die gemakkelijk op te pikken zijn, maar een uitdaging om echt onder de knie te krijgen

Bouw je team op

-Kies je legende en combineer hun unieke vaardigheden samen met andere spelers om de ultieme crew te vormen.

Strategische Battle Royale

-Gebruik je vaardigheden – en je verstand – om direct strategische beslissingen te nemen en de sterke punten van je bemanning aan te passen om nieuwe uitdagingen aan te gaan naarmate de wedstrijd vordert.

Genre-evoluerende innovatie

– Ervaar een gloednieuwe reeks innovatieve functies die het Battle Royale-genre naar een hoger niveau tillen, waaronder Respawn Beacons, Smart Comms, Intelligent Inventory en een geheel nieuwe manier om in actie te komen met Jumpmaster-implementatie.

Zoete, zoete buit

-Laat binnen en plunder met een groot aantal krachtige wapens, diverse hulpstukken en handige bepantsering om je te beschermen in de strijd. Verzamel na het gevecht een schat aan cosmetische opties om je personage en wapens te personaliseren en ontgrendel nieuwe manieren om te pronken tijdens de wedstrijd.

Ad