Apex Legends komt dit najaar

Apex Legends komt dit najaar

Het is eindelijk officieel. EA bevestigde tijdens hun EA Play-livestream dat Apex Legends dit najaar naar de Nintendo Switch komt.

video
play-rounded-fill

Kies je legende, maak een team en vecht je een weg naar de top wanneer @PlayApex dit najaar naar #NintendoSwitch komt!

Over Apex Legends

Verover met karakter in Apex Legends, een gratis te spelen * Battle Royale-shooter waar legendarische personages met krachtige vaardigheden samenwerken om te strijden voor roem en fortuin aan de rand van de grens. Beheers een almaar groeiend aanbod van diverse Legends, diep tactisch squadspel en gewaagde nieuwe innovaties die de Battle Royale-ervaring naar een hoger niveau tillen – allemaal in een ruige wereld waar alles mogelijk is. Welkom bij de volgende evolutie van Battle Royale.

Een lijst met legendarische personages

-Master een groeiend aanbod van krachtige Legends, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, sterke punten en capaciteiten die gemakkelijk op te pikken maar uitdagend zijn om echt onder de knie te krijgen.

Bouw je crew

-Kies je legende en combineer hun unieke vaardigheden samen met andere spelers om de ultieme crew te vormen.

Strategische Battle Royale

Gebruik je vaardigheden – en je verstand – om onmiddelijk strategische beslissingen te nemen en de krachten van je team aan te passen aan nieuwe uitdagingen terwijl de wedstrijd zich ontwikkelt.

Genre-evoluerende innovatie

Ervaar een gloednieuwe reeks innovatieve functies die het Battle Royale-genre naar een hoger niveau tillen, waaronder Respawn Beacons, Smart Comms, Intelligent Inventory en een geheel nieuwe manier om in actie te komen met Jumpmaster-implementatie.

Zoete, zoete buit

-Ga naar binnen en plunder met een groot aantal krachtige wapens, diverse hulpstukken en handige bepantsering om je te beschermen in de strijd. Verzamel na het gevecht een schat aan cosmetische opties om je personage en wapens te personaliseren en ontgrendel nieuwe manieren om te pronken tijdens de wedstrijd.

Meer EA volgt

Er zal ook cross-play zijn op alle platforms, inclusief de Switch. Dit, evenals Burnout Paradise Remastered, zijn slechts 2 van de 7 EA-games die de komende 12 maanden naar de Switch komen.