Apex Legends – Permanente solo optie

Apex Legends – Permanente solo optie

EA en Respawn Entertainment hebben Apex Legends uitgebracht op de Nintendo Switch. Maar met een nieuwe wending welteverstaan!

De bedrijven hebben aangekondigd dat ze van plan zijn een No-Fill matchmaking-optie toe te voegen waarmee je solo kunt spelen, in plaats van je team in te vullen met andere spelers. Als je het spel met deze opties filtert, dan voer je wedstrijden in als een team van één tegen teams van twee of drie.

Ga voor solo!

In de lobby zie je nu een selectievakje met de titel ‘Matchmaking vullen’. Dit betekent dat het matchmaking-systeem zal proberen om je team te vullen met Duo’s of Trio’s, waar je ook voor in de rij staat. Dit is hoe het spel tot nu toe heeft gewerkt en het zal de standaardinstelling zijn na elke wedstrijd die je speelt.

Als je dit vakje uitschakelt en op Spelen klikt, wordt je groep naar de door jou geselecteerde afspeellijst gestuurd zonder je team met andere spelers te vullen. Dus als je solo in de rij staat voor Trios, met ‘Fill Matchmaking’ niet aangevinkt, ga je alleen naar binnen. Je zit in een team van één, tegen teams van drie.

We zijn er nog steeds sterk van overtuigd dat Apex Legends op zijn best een spel is over teamplay. Maar we lanceren deze No-Fill-matchmaking als een optie voor solospelers, omdat we denken dat het veel creatieve mogelijkheden biedt om het spel op jouw manier te spelen.

Hier zijn enkele dingen waarvoor je No-Fill Matchmaking misschien wilt gebruiken:

Concentreer je op het voltooien van bepaalde dagelijkse en wekelijkse uitdagingen. Warm je op, laat je vallen en doe mee aan veel gevechten. Daag jezelf uit – kun je alleen een ronde duo’s winnen? Hoe zit het met Trios? Ervaar zelf de nieuwste lore-teaser Verken de kaart en experimenteer met personages die je nog niet eerder hebt geprobeerd; Maak van de gelegenheid gebruik om in uw eigen tempo wat meer over het spel te leren.

We hebben enkele beperkingen voor No-Fill-matchmaking, omdat we niet willen dat dit de ervaring of het tempo van het spel voor andere spelers ernstig verstoort. We staan ​​slechts zes potentiële No-Fill-spelers toe in een wedstrijd, en de functie is niet beschikbaar in Ranked.

Probeer het eens en laat ons weten wat je ervan vindt.

Ad