Aragami 2 komt eraan

Aragami 2 komt eraan

Uit meerdere winkelvermeldingen blijkt dat Aragami 2 naar de Nintendo Switch komt. Lince Works heeft nog niets gezegd over een port, maar over Signature Edition Games, Amazon UK en GameFly alle nieuwe pagina’s toegevoegd. Dit is bijna zeker, aangezien Signature Edition Games en Lince Works samenwerkten aan de eerste game.

In februari 2019 kwam de eerste Aragami-game uit voor Nintendo Switch. Ongeveer een jaar geleden bracht Lince Works Aragami 2 uit, maar tot nu toe was er geen nieuws over een Nintendo Switch-versie.

video
play-rounded-fill

Over Aragami 2

Je bent een van de laatste strijders van het hoogste niveau van de Aragami. De Aragami hebben een bovennatuurlijke ziekte die hun lichaam en geest aantast. Ze besturen Shadow Essence, een magische kracht waarmee ze schaduwen kunnen beheersen. Met deze kracht kunnen de Aragami hun werk en speurtochten doen. Deze banen worden overal in de vallei gegeven om het dorp in leven te houden en de Aragami te bevrijden die gevangen worden gehouden door de binnenvallende legers.

Je kunt alleen of met je vrienden spelen.

Ontdek de hele campagne en sluit je aan bij het moordenaarsteam met maximaal twee andere spelers.

VOER STEALTH-ACTIES IN EEN SNEL TEMPO

Beweeg snel bij het hanteren van dekkingen en krachten. Gebruik stealth-moorden en andere manieren om van je vijanden af ​​te komen zonder ze te doden.

TACTISCH BESLISSEN OM DE STRIJD IN TE GAAN

Leer hoe je kunt winnen in een op vaardigheden gebaseerd gevecht met een hoog risico en hoge beloningen.

BOUW JE SHADOW ASSASSIN

Maak je eigen wapens en bepantsering en geef je elite-krijger een breed scala aan vaardigheden en schaduwkrachten terwijl je hem in level stijgt.

BESCHERM DE RASHOMON-VALLEI

Red je volk en ontdoe je van de vloek voordat het je doodt, en ontdek hoe de Aragami beroemd werd.

Amazon UK en GameFly zeggen dat de versie van Aragami 2 voor de Nintendo Switch klaar zal zijn op 25 november 2022. Lince Works zal waarschijnlijk snel volgen met een formele aankondiging.