Aragami 2 – Launch trailer

Aragami 2 – Launch trailer

Na vorig jaar uit te zijn gekomen, is Aragami 2 nu op de Nintendo Switch, en we hebben er een nieuwe lanceringstrailer voor. Fans kunnen de third-person stealth-game op een nieuwe manier bekijken.

video
play-rounded-fill

Over Aragami 2

Je bent een van de laatste krijgers van het hoogste niveau van de Aragami. De Aragami hebben een bovennatuurlijke ziekte die hun lichaam en geest aantast. Ze beheersen Shadow Essence, een magische kracht waarmee ze schaduwen kunnen beheersen. Met deze kracht kunnen de Aragami hun werk en missies uitvoeren. Deze banen worden overal in de vallei gegeven om het dorp in leven te houden en de Aragami te bevrijden die gevangen worden gehouden door de binnenvallende legers.

Kenmerken

  • SPEEL ALLEEN OF MET VRIENDEN IN CO-OP: verken een volledige campagne en sluit je aan bij het huurmoordenaarsteam met maximaal drie andere spelers in co-op.
  • VOER SNELLE STEALTH-ACTIES UIT: wees snel met je dekking en krachten. Gebruik stealth-moorden en andere manieren om van je vijanden af ​​te komen zonder ze te doden.
  • BESLUIT TACTISCH WANNEER JE IN DE STRIJD GAAT: word een meester in op vaardigheden gebaseerde gevechten met een hoog risico en een hoge beloning.
  • BOUW JE SCHADUWMOORDENAAR: maak je eigen wapens en bepantsering en geef je elitekrijger een breed scala aan nieuwe vaardigheden en schaduwkrachten door je eigen wapens en bepantsering te maken.
  • BESCHERM DE RASHOMON VALLEI: Red je mensen en verbreek de vloek voordat deze je doodt, en ontdek hoe de Aragami een legende werd.

De Nintendo Switch eShop heeft nu Aragami 2 te koop. Het boek is vanaf 25 november 2022 ook verkrijgbaar in de winkel.

Ad