Aragami: Shadow Edition uitgesteld tot 2019

Aragami: Shadow Edition uitgesteld tot 2019

Actie-avonturenspel, Aragami: Shadow Edition, is vertraagd voor de Nintendo Switch van herfst 2018 tot 2019.

Dit komt als Aragami: het porting-team van Shadow Edition vroeg meer tijd voor het spel om meer gepolijst te worden op de Nintendo Switch.

The work done by our porting partners, Stage Clear, so far has been truly fantastic

Is dat wat Lince Works studiodirecteur David Leon zei in een persbericht.

video
play-rounded-fill

Over Aragami: Shadow Edition

Aragami: Shadow Edition is al je stealth-behoeften in één pakket. Het basisspel wordt nu gebundeld met de aankomende verhaaluitbreiding Aragami: Nightfall plus alle uitgebrachte DLC tot nu toe.

Aragami, de actie stealth-hit, heeft tot op heden meer dan 500.000 exemplaren verkocht. Nu is het de beurt aan Nintendo Switch-bezitters als Aragami: Shadow Edition wordt klaargestoomd voor een digitale en fysieke release.

Aragami werpt je als een ondode huurmoordenaar met de kracht om de schaduwen te beheersen. Door de duisternis te manipuleren, kun je teleporteren via de schaduwen, nieuwe paden maken om je doelen te bereiken, wapens en vaardigheden verwezenlijken en zelfs schaduwbeesten oproepen om je vijanden te verslaan.

Aragami is sterk geïnspireerd door old-school stealth-games als Tenchu ​​en Metal Gear Solid en recentere edelstenen als Mark of the Ninja en Dishonored, maar met de nadruk op het terugbrengen van de uitdaging die deze games zouden moeten bieden.

“We zijn grote fans van stealth-games, maar we zijn van mening dat de afgelopen jaren ‘stealth’ in games is verwaterd en niet dezelfde uitdaging vormt. We wilden dat oplossen met Aragami, waar je een outmatched, in de minderheid en alleen bent. “- David Leon, Aragami Lead Designer

Aragami is gebouwd rond twee contrasterende speelstijlen, waar spelers tussendoor kunnen wisselen zonder dat het spel hen daarvoor straft. Gebruik je krachten om te spelen als een geest, onopgemerkt te blijven en zonder gefluister naar je doelwit te gaan. Of speel als een totale demon, dood iedereen op je pad en gebruik je krachten om je vijanden te verwoesten.

Aragami: Shadow Edition voor Nintendo Switch bevat het originele basisspel, de Aragami Nightfall-uitbreiding en alle beschikbare DLC. Het spel en de uitbreiding ondersteunen beide volledige online co-op voor twee spelers die compatibel is op meerdere platformen met pc en Xbox.

Aragami: Shadow Edition is ingesteld voor digitale uitgave in de Nintendo eShop in de herfst. Een fysieke versie zal ook in de winkels beschikbaar zijn.