Arc of Alchemist – Opening Trailer

Arc of Alchemist – Opening Trailer

Idea Factory International heeft een nieuwe trailer uitgebracht met de officiële openingsfilm van Arc Of Alchemist. Hierin zien we de castleden samen met hun officiële Engelstalige namen.

video
play-rounded-fill

Over Arc of Alchemist

Ga de woestijn in op zoek naar de sleutel om de mensheid te redden – de Grote Macht. Op een jaar verklaarde de koning dat hij een grootschalig onderzoeksteam naar de Desert of Beginnings zou sturen.

Gekozen om deze missie te besturen, leidt Quinn Bravesford haar soldaten in de strijd tegen een strook vijandige naties omwille van haar koninkrijk. Quinn staart naar het oude alchemistische apparaat, de Lunagear, in haar hand. Volgens de legenden van weleer zal de Lunagear, zodra deze is uitgerust met de vier Orbs, de Great ontgrendelen

Macht die de mensheid zal redden. Slechts één orb bevindt zich in Quinn’s Lunagear. Het verzamelen van de vier Orbs voor de Lunagear is echter slechts een legende.

Met de dreiging van gevaarlijke wezens en Machinepoppen die door de woestijn dwalen, heeft een van de vijandige naties, het Prinsdom Neuhaven, hun leger gestuurd op zoek naar de Grote Macht. Nu moeten Quinn en haar bondgenoten vechten tegen het Prinsdom Neuhaven in de hoop de Grote Macht te vinden en de mensheid te redden. Quinn steelt zichzelf, maar toch kan ze niet anders dan twijfelen aan het bestaan ​​van de Grote Macht …

Belangrijkste kenmerken

  • Nieuw gepolijst en klaar voor de strijd – In de westerse release kunnen spelers de Desert of Beginnings verkennen met bijgewerkte systeem-UI’s en nieuwe basisfaciliteiten voor betere karakternivellering. Met deze update kunnen spelers nu kiezen uit meer dan 7 speelbare personages, elk gespecialiseerd in unieke wapens, aanvallen en vaardigheden!
  • Vier bollen om ze allemaal te regeren – Door de Lunagear te hanteren, kunnen spelers twee van de vier elementaire bollen combineren: vuur, aarde, water en wind. Gebruik de Lunagear om de elementen te combineren en organische en mechanische omgevingen te manipuleren om nieuwe paden te openen en nieuwe hoogten te bereiken, en combineer zelfs twee Orbs om speciale effecten te creëren!
  • Bouw een sterke basis en verover – De basis is een oase voor het feest om te ontspannen en zichzelf opnieuw te configureren voor het volgende gevecht. Strategiseer het volgende aanvalsplan door troepformaties aan te passen en de vechttactieken van elk personage in te stellen. Wissel orbs in je Lunagear om een ​​combinatie te vinden die het meest geschikt is voor je volgende avontuur. Verwissel, upgrade en wijzig de uitrusting van elk personage die is afgestemd op jouw speelstijl. Wijs actieve en passieve vaardigheden toe, geef karakterstatistieken een boost en bouw faciliteiten die de make-up van je feest helpen verbeteren!
  • Verzamel voorwerpen en ruil – Rond elke zandduin ligt een veelheid aan schatten. Ga op zoek naar items die kunnen worden gebruikt om je feestje uit te rusten en te versterken of materiaalgoederen uit te wisselen om het uiterlijk van een wapen te veranderen. Sommige wapens kunnen alleen met speciaal materiaal worden gesmeed, dus pas op voor wat je verkoopt!

Arc of Alchemist komt begin 2020 naar het westen, als een versie die alleen digitaal beschikbaar is.