Arc System Works kondigt Code Shifter aan

Arc System Works kondigt Code Shifter aan

Arc System Works heeft een nieuw IP-adres in het genre voor actieplatforms aangekondigd en het is getiteld Code Shifter. De game bevat een aantal nogal funky 8-bits modellen van personages uit enkele van de veelgeprezen franchises van het bedrijf, waaronder BlazBlue en Guilty Gear.

Over Code Shifter

In Code Shifter speel je de rol van Stella, een game-ontwikkelaar bij “Awesome Rainbow Corp”, die de taak heeft om de resterende bugs aan de vooravond van de grootste game-release van het bedrijf te pletten. Terwijl ze zich haast om het spel te repareren, verschijnen plotseling mysterieuze fouten in het programma en de tijd dringt om het spel op tijd af te maken!

Om de situatie aan te pakken, zet Stella een programma voor foutopsporing op: “Code Shifter”, waarmee haar digitale avatar “Sera” de problemen van binnenuit kan oplossen. Onderweg komt ze krachtige bugs en anomalie√ęn tegen, maar ze krijgt wat hulp van enkele onverwachte bondgenoten met elk hun eigen speciale krachten.

Zullen Stella en haar collega’s de oorsprong van deze bugs kunnen vinden en het spel v√≥√≥r de lanceringsdatum kunnen leveren?

Kenmerken:

  • Iconisch Arc-systeem Werkt tekens geremixed in 8-bit pixelart, inclusief Guilty Gear, BlazBlue, de River City-serie en meer!
  • Gebruik maar liefst 100 personages om met succes dodelijke obstakels en vijanden te overwinnen om het spel op tijd te verzenden!
  • De soundtrack bevat 8-bits weergaven van populaire karakterthema’s zoals “Give Me a Break” (Thema van Sol Badguy), Bullet Dance (Thema van Noel Vermillion) en meer!
  • Door de bazen van elke fase te verslaan, wordt Sera beloond met nieuwe kostuums die haar verschillende krachten geven wanneer ze zijn uitgerust.
  • De spelmodus ‚ÄúKLEURRIJKE VECHTERS‚ÄĚ is een minispel met vechtspel waarmee maximaal 4 spelers het gratis kunnen spelen!
  • Vecht tegen andere CPU-bestuurde personages in de Ex-fasen van het hoofdverhaal om meer speelbare personages te ontgrendelen!
Ad