Arcade Love: Plus Pengo! – Debut Trailer

Arcade Love: Plus Pengo! – Debut Trailer

Uitgever Mebius heeft de trailer voor het spelen van gameplay onthuld voor Arcade Love: Plus Pengo! op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

In de titel kunnen maximaal 4 spelers meedoen aan een groot aantal gekke arcade-spellen zoals shoot-em-ups, whack-a-mole en nog veel meer!

Over Arcade Love: Plus Pengo!

Actie-spel vaardigheidstest

Versla eenvoudig vijanden achter elkaar, bedien de joystick snel om snel te rennen, speel Whack-A-Mole of speel ding dong greppel. Action-Game Skill Test is een actiespel met dergelijke minigames met humor, en meet je actiegame-vaardigheden als een gamer-leeftijd.

Het is een actiegame-editie van een van onze arcadegames, Shmups Skill Test, die in 2007 werd uitgebracht en een goede reputatie heeft.

Shmups vaardigheidstest

Shmups Skill Test was oorspronkelijk opgenomen in een arcade game Shooting Love. 2007 en trok een breed scala aan spelers. De allereerste, opwindende functie was dat je de leeftijd van gamers kunt meten. Met behoud van de originele functie, is Shmups Skill Test nu geüpgraded om maximaal vier spelers te spelen, zelfs op een horizontaal scherm.

Om je vaardigheden als gamer te meten, speel je verschillende mini-games, zoals: gewoon vijanden verslaan; ontwijk vijandelijke kogels en schiet lege blikjes in de prullenbak.

CombatZeal

Het allereerste lokale multiplayer schietspel op meerdere vensters! CombatZeal is een shoot’em-upgame die zich richt op een scoreaanval op het verdeelde scherm op hetzelfde aantal als de spelers. De fases variëren in speelstijl; een podium voor een veeleisende score-aanval, een fase waarin alle vijanden in je scherm verdwijnen als je de vijanden niet sneller dan andere spelers kunt uitschakelen, en op een podium kun je de andere spelers blokkeren door op te starten.

Je kunt het spelen van spelletjes, waarvan je eerder hebt genoten in game-strips, spelenderwijs ervaren terwijl je niet eerder speelde. CombatZeal is dus een gevechtsgroep zoals nooit tevoren.

Pengo

Een verbeterde versie van het actiepuzzelspel dat door Sega is uitgebracht voor arcades. Spelers vordert terwijl ze vijanden verpletteren met ijsblokken. Naast de arcade-modus voor één speler zijn er ook enkele wedstrijden en teamwedstrijden (twee spelers per team) die maximaal acht spelers tegelijkertijd ondersteunen.

Arcade Love: Plus Pengo! zal de Japanese Switch eShop op 22 augustus 2019 raken. Een westerse release is momenteel niet in de maak.

Ad