Arcade Paradise komt in 2021

Arcade Paradise komt in 2021

Uitgever Wired Productions en ontwikkelaar Nosebleed Interactive hebben een retro arcade-avonturenspel Arcade Paradise voor Nintendo Switch aangekondigd.

In Arcade Paradise moeten spelers een saaie wasserette omtoveren tot een flitsende speelhal, gevuld met meer dan 35 speelbare arcadegames met een uitgesproken jaren 90-uitstraling.

video

Over Arcade Paradise

Welkom bij Arcade Paradise, het retro arcade-avonturenspel uit de jaren 90. Met de sleutels van de gezinswasserette besluit Ashley het bedrijf te transformeren en het slaperige stadje Grindstone iets te geven om enthousiast van te worden! Blijf je vader een stap voor, beheer en investeer winsten en bouw je eigen Arcade Paradise!

Belangrijkste kenmerken

Rags to Riches … Letterlijk! – Neem de wasserette die bestaat uit saaie klusjes, van het wassen van kleding tot het weggooien van vuilnis, en verander het in een bloeiende speelhal met de coolste games van de stad die al het geld binnenhalen!

Munt invoegen – Meer dan 35 arcadespellen, elk volledig gerealiseerd met hun eigen gameplay, verhalen, missies en hoge scores! Geïnspireerd door drie decennia gamen, van vroege vectorgames tot het 32-bits tijdperk.

Hier komt een nieuwe uitdager – Steek een tweede munt in en speel tegen een vriend in een aantal coöperatieve en competitieve arcadegames met maximaal vier spelers lokaal.

Behaal de hoogste scores – Bewijs jezelf in elk spel, stel je initialen in, maak je favoriete arcadespel populairder en upload het naar de online klassementen!

Soundtrack Worthy of the Cassette Collection – Van de individuele games tot het kiezen van welk nummer je op de jukebox wilt zetten, geïnspireerd door enkele van de geweldige platen uit de vroege jaren 90, de soundtrack legt het hart van een vervlogen tijdperk vast.

Het beste gamingtijdperk ooit – Hallo jaren 90. Als je dit spel zou kunnen ruiken, zou het naar herinneringen ruiken. Alles, van het uiterlijk en het gevoel van de arcades tot het gebruik van de nieuwste pc die is aangesloten op de verbluffende inbelverbinding, alles is opnieuw gemaakt met pure liefde.

Gerald in the Riviera – Doug Cockle (beroemd om zijn stemacteurs in de series Victor Vran en The Witcher) speelt de rol van Ashley’s hekelende vader. Omdat hij het te druk heeft in de Rivièra om King Wash met eigen ogen te zien, zult u veel telefoontjes krijgen van Gerald met zijn wijze adviezen en constante herinneringen om het toilet te repareren.

Arcade Paradise is gepland om ergens in 2021 uit te komen voor Nintendo Switch en andere platforms.