Arcade Paradise – Launch trailer

Arcade Paradise – Launch trailer

Wired Productions en Nosebleed Interactive hebben een lanceringstrailer uitgebracht voor Arcade Paradise om de release van de game te markeren. De video toont nog een laatste blik op het ouderwetse arcade-avonturenspel uit de jaren 90.

video
play-rounded-fill

Over Arcade Paradise

Welkom bij Arcade Paradise, een mix van ouderwetse arcadespellen uit de jaren 90 en een simulatiespel voor lichtmanagement! De weg naar Arcade Paradise is niet gemakkelijk. Je moet dingen doen zoals toiletten schoonmaken en kauwgom oprapen. Je moet ook je was doen.

Kruip in de huid van Ashley en voer de dagelijkse taken van de familiewasserette uit. Begin, in tegenstelling tot wat je vader wil, een speelhal om het slaperige stadje Grindstone iets te geven om enthousiast van te worden. Was lompen, investeer het geld en bouw je eigen Arcade Paradise!

Met meer dan 35 volledig speelbare games om te ontgrendelen, zullen spelers meer geld uitgeven als je meer arcadekasten toevoegt. Maar houd er rekening mee dat je geen tijd hebt om gewoon rond te hangen en de hoogste scores te halen… Er is afval om buiten te zetten en het toilet maakt zichzelf niet schoon.

Op je weg van arm naar rijk in een speelhal, kun je games uit de jaren 90 spelen.

Je kunt Arcade Paradise nu spelen op de Nintendo Switch! Dus waar wacht je nog op?

Ad