Arcade Spirits: The New Challengers – Eerste 36 minuten

Arcade Spirits: The New Challengers – Eerste 36 minuten

Arcade Spirits: The New Challengers zijn net gearriveerd op Nintendo Switch en Handheld Players heeft de eerste 36 minuten voor jullie allemaal beschikbaar gesteld om uit te checken.

video
play-rounded-fill

Over Arcade Spirits: The New Challengers

“Niet alleen een retro-romantiek – In een retrofuturistisch universum waar arcades het gamelandschap domineren, breng je het sociale leven in evenwicht met de stress van het besturen van een esports-team. Fiction Factory Games keert terug met een baanbrekend solo-vervolg op de bekroonde visuele roman Arcade Geesten.

Aanpasbare karakters — Met behulp van een sterk verbeterde karaktergenerator kun je je eigen karakter en rivaal creëren. Kies je voornaamwoorden en kijk hoe ze je persoonlijkheid, gevoelens en voorkeuren in het verhaal vertegenwoordigen. Verander je karakter en voornaamwoorden na elk hoofdstuk om te vinden wat het beste bij jou past!

9 romantische routes en talloze eindes – Kies hoe je verhaal zich ontvouwt terwijl je in contact komt met een brede verzameling lieve mensen. Creëer je eigen kampioenschapslegende en laat je connecties uitgroeien tot mooie vriendschappen… of misschien meer?

Word een kampioen in esports – The New Challengers voegt een gevoel van traditionele arcade-rivaliteit toe aan de mix, bovenop het fascinerende en vaak hartverwarmende verhaal. Neem het op tegen de wereld als een tactische krijger in Fist of Discomfort 2, een verhaalgestuurde game.

Geweldige stemcast – Dompel jezelf onder in een verbazingwekkend unieke visuele roman met een uitgesproken grafische stijl en een cast van kleurrijke personages boordevol flair en persoonlijkheid. Ervaar de emotionele ups en downs met een uitstekende stemmencast met SungWon Cho (ProZD), Fryda Wolff, Simply Undrea en nog veel meer!

Heb je ooit de originele Arcade Spirits gespeeld? Importeer je eerdere selecties en let op bekende gezichten en een paar verrassingen.”

Arcade Spirits: The New Challengers is nu beschikbaar op de Nintendo Switch. Opgemerkt moet worden dat Engels de enige taal is die door de titel wordt ondersteund.