Arcade Spirits: The New Challengers – Mei release + trailer

Arcade Spirits: The New Challengers – Mei release + trailer

De releasedatum voor Arcade Spirits: The New Challengers is vastgesteld. Volgens uitgever PQube en ontwikkelaar Fiction Factory Games wordt de game op 27 mei 2022 uitgebracht op Nintendo Switch.

Er is ook een nieuwe personagetrailer uitgebracht door PQube.

video
play-rounded-fill

Over Arcade Spirits: The New Challengers

  • Domino is een timide persoon die moeite heeft om echte banden aan te gaan. Hoewel hij soms een pessimistische kijk op het leven heeft, zou hij tot het uiterste gaan voor zijn vrienden.
  • Grace – Ze is een genie op zichzelf en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van verschillende geavanceerde technologieën, maar ze houdt van het leven van een onafhankelijke game-ontwikkelaar.
  • Jynx – Laat je niet afschrikken door de kille gloed. Jynx lijkt misschien bedreigend, maar ze is gewoon pragmatisch en toont een diepe toewijding aan mensen die dicht bij haar staan ​​en hun behoeften.
  • Locksley is een boef met een gouden hart. Locksley, zoals zijn naam al aangeeft, is gepassioneerd door het helpen van mensen in nood en streeft er ook naar om grote organisaties ten val te brengen.
  • Rhapsody – Rhapsody is een expert op het gebied van strategie. Ze zijn een specialist op het gebied van Fist of Discomfort en bovendien een fantastische schreeuwer!
  • Zapper – Om te zeggen dat ze enthousiast is, is een understatement. Zapper is een felle concurrent die streeft naar perfectie in alles wat hij doet.

Arcade Spirits: The New Challengers zal beschikbaar zijn voor Nintendo Switch in zowel fysieke als digitale formaten.