Arena of Valor – Beta

Arena of Valor – Beta

Eerder dit jaar werd Arena of Valor aangekondigd voor de Nintendo Switch.

Een moba-game die veel weg heeft van League of Legends. Nu dient de gelegenheid zich aan om deel uit te maken van de beta-versie. Door middel van enquête kan je worden uitgeloot om als een van de eersten Arena of Valor te testen.

Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de besloten beta plaats gaat vinden, maar de enquête kan je hier vinden; https://ue.arenaofvalor.com/mur/?a=survey&b=17910&c=2&d=1c672ed1c7ef7b9a0927f346e0745da9&l=en 

Meer over Arena of Valor

Arena of Valor is een Multiplayer Online Battle Arena-game die is ontwikkeld voor de Nintendo Switch door Tencent Games.

Maak kennis met meer dan 35 onbevreesde helden, die diverse rollen kunnen vervullen. Tanks, Assassins, Mages, Support, Warriors, Marksmen, ze zijn er allemaal. Vorm het ultieme team met je vrienden om je tegenstanders online* in de pan te hakken in real-time gevechten!

In deze game zitten First Blood, Double Kill, Triple Kill en alle elementen waar MOBA-fans van smullen. Ontdek diverse spelstanden, waaronder 5v5, 3v3, 1v1 en de unieke spelstand Hook Wars. Daarin stel je je vaardigheden op de proef en moet je jezelf bewijzen als een ware kampioen!

Ad