Arena Of Valor lanceert in September – Free-To-Play

Arena Of Valor lanceert in September – Free-To-Play

Tencent heeft aangekondigd dat het van plan is om de gratis te spelen actietitel Arena of Valor los te laten op de Nintendo Switch in september. Het team heeft niet aangegeven wanneer we het in september zouden moeten verwachten, dus vermoedelijk moeten we binnenkort meer informatie krijgen.

Arena of Valor details

Arena of Valor is ‘s werelds eerste 5v5 team-gebaseerde game om te lanceren op Switch, en de lancering op het Nintendo-platform brengt zowel nieuwe als vertrouwde modi voor fans die hebben gevochten op mobiele apparaten.

Arena of Valor’s snelle en eenvoudig te leren maar moeilijk te beheersen gameplay op de Switch is vergelijkbaar met zijn mobiele tegenhanger, maar de grootste nieuwe toevoeging is dat fans de mogelijkheid hebben om iedereen op de wereld te allen tijde via een wereldwijde server te spelen.

Spelers uit verschillende regio’s kunnen met elkaar spelen, ongeacht in welk gebied ze zitten of in welke eShop ze het spel hebben gekocht.

video

Daarnaast heeft Tencent bevestigd dat Switch-spelers de modus Ranked op de console en de exclusieve nieuwe modus Motion Sensor Hook War Game kunnen gebruiken, die fans kunnen spelen door met hun Nintendo Switch Joy-Con te slingeren.

Voor de trouwe mobiele spelers van Arena of Valor is Tencent van plan om details bekend te maken voor een ‘status match’-evenement na de Nintendo Switch-lancering die mobiele spelers zal belonen die genoeg hebben gespeeld om personages te ontgrendelen en die beloningen over te dragen naar hun Nintendo Switch-versie.

Details over dit evenement worden binnenkort vrijgegeven.