Arise: A Simple Story – Definitive Edition – Eerste 25 minuten

Arise: A Simple Story – Definitive Edition – Eerste 25 minuten

Arise: A Simple Story – Definitive Edition-gameplay is onlangs gearriveerd op Nintendo Switch. Nu hebben we de eerste 25 minuten dankzij Handheld Players. In het veelgeprezen Arise: A Simple Story, een 3D-avonturenspel verbeterd voor Nintendo Switch als The Director’s Cut, ga je op een emotionele reis om de liefde van je leven te verliezen.

video
play-rounded-fill

Over Arise: A Simple Story – Definitive Edition

Manipuleer de tijd, los raadsels op en pas je omgeving aan terwijl je door de bitterzoete herinneringen aan een vorig bestaan ​​gaat. Dit is een verhaal van plezier en verdriet, geluk en lijden. Een verhaal waar we allemaal ooit in ons leven mee te maken zullen krijgen.

JE AVONTUUR VAN LIEFDE EN VERLIES

Ga op reis door de veranderende landschappen van herinneringen, die rijk zijn aan gevoelens van liefde en verdriet. Elke nieuwe uitdaging en kans om je leven in een nieuw licht te zien, wacht op je tijdens deze achtbaanreis.

INSPIRATIE IN KUNSTSTIJL

Betreed een fascinerende wereld van emoties en sentimenten die tot leven zijn gebracht door de geweldige schilders van Piccolo Studio. De emotionele soundtrack en het verbluffende grafische ontwerp van de game helpen je de echte schoonheid van je eigen, dagelijkse uitdagingen te ontdekken.

IN DE TIJD MEESTERIJ

Beheer het verstrijken van de tijd en verander je omgeving van seconden naar seizoenen. Om je ervaringen opnieuw te beleven en elke moeilijkheid tijdens je reis te overwinnen, kun je vooruitspoelen, terugreizen of de tijd stilzetten.

SAMEN SPEEL

Nodig een tweede persoon uit om u te helpen bij het beheersen van de tijd en om samen met u van de reis te genieten. De eenvoudige structuur van Arise houdt iedereen geïnteresseerd en stelt hen in staat om het emotionele drama ten volle te ervaren.

Arise: A Simple Story – Definitive Edition is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Er zijn talen beschikbaar in het Engels, Japans, Spaans, Portugees, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Koreaans en Chinees (vereenvoudigd).