Arise: A Simple Story – Definitive Edition – Launch trailer

Arise: A Simple Story – Definitive Edition – Launch trailer

Untold Tales en Piccolo Studio hebben een nieuwe lanceringsvideo gemaakt om  de release van Arise: A Simple Story – Definitive Edition op Nintendo Switch te vieren. Het is de laatste blik op het 3D-avonturenspel.

In het veelgeprezen Arise: A Simple Story, een 3D-avonturenspel verbeterd voor Nintendo Switch als The Director’s Cut, ga je op een emotionele reis om de liefde van je leven te verliezen.

video
play-rounded-fill

Over Arise: A Simple Story – Definitive Edition

Manipuleer de tijd, los raadsels op en pas je omgeving aan terwijl je door de bitterzoete herinneringen aan een vorig bestaan ​​gaat. Dit is een verhaal van plezier en verdriet, geluk en lijden. Een verhaal waar we allemaal ooit in ons leven mee te maken zullen krijgen.

JE AVONTUUR VAN LIEFDE EN VERLIES

Ga op reis door de veranderende landschappen van herinneringen, die rijk zijn aan gevoelens van liefde en verdriet. Elke minuut van deze achtbaanreis biedt een nieuwe uitdaging en een kans om je leven op een nieuwe manier te bekijken.

INSPIRATIE IN KUNSTSTIJL

Betreed een fascinerende wereld van emoties en sentimenten die tot leven zijn gebracht door de geweldige schilders van Piccolo Studio. Met de emotionele soundtrack van de game en het voortreffelijke visuele ontwerp kun je de echte betovering ontdekken in je eigen, dagelijkse uitdagingen.

TIJD LEIDT NAAR MEESTERSCHAP

Beheer het verstrijken van de tijd en verander je omgeving, van seconden tot seizoenen. Om je ervaringen opnieuw te beleven en elke hindernis op je reis te overwinnen, kun je vooruitspoelen, terugreizen of de tijd stilzetten.

Samen SPELEN

Nodig een tweede persoon uit om u te helpen bij het beheersen van de tijd en om samen met u van de reis te genieten. Het gemakkelijk op te pikken karakter van Arise houdt iedereen geïnteresseerd en stelt hen in staat om het emotionele drama ten volle te ervaren.

De Nintendo Switch eShop heeft nu Arise: A Simple Story – Definitive Edition beschikbaar.

Ad