ARK Survival Evolved komt 30 November

ARK Survival Evolved komt 30 November

Er is eindelijk een releasedatum voor ARK: Survival Evolved op de Nintendo Switch omdat de ontwikkelaars hebben bevestigd dat het op 30 november bij het systeem komt.

video
play-rounded-fill

Video credits; Nintendo Everything

ARK, de grafisch intensieve prehistorische overlevingsgame is populair gebleken op andere platforms, dus het zal leuk zijn om dit op de Nintendo Switch te spelen.

Over ARK Survival Evolved

ARK: Survival Evolved lanceert op 30 november wereldwijd voor Nintendo Switch! Maak je klaar om dinosaurussen te temmen, vijanden te verslaan en overal enorme structuren te creëren – op de bank, in bed, in een bus of zelfs op school.

Gestrand op een mysterieus prehistorisch eiland, moet je zijn enorme biomen verkennen terwijl je begint te jagen, oogsten, gereedschappen maken, gewassen verbouwen en schuilplaatsen bouwen om te overleven. Gebruik sluwheid en vaardigheid om Dinosaurussen en andere primitieve beesten die op de ARK leven te doden, temmen, fokken en zelfs te berijden.

Stimuleer uw technologie van primitieve stenen gereedschappen naar op T-Rex gemonteerde laserkanonnen, terwijl u online samenwerkt met honderden spelers of geniet van een solo Jurassic-ervaring. Het avontuur begint nu – kijk voor meer informatie op www.playark.com 

Ad