Arkanoid: Eternal Battle bevestigd

Arkanoid: Eternal Battle bevestigd

Arkanoid: Eternal Battle werd vorig jaar onthuld en hoewel het platform toen nog onbekend was, leek de Nintendo Switch aannemelijk. We hebben nu bevestiging dat de game beschikbaar zal zijn op de Nintendo Switch.

Over Arkanoid: Eternal Battle

TAITO Corporation creëerde het beroemde arcadespel Arkanoid in 1986. Het spel heeft 35 jaar na zijn debuut verschillende games gegenereerd. Wanneer het moederschip ARKANOID wordt aangevallen, ontsnapt het kleine ruimtevaartuig VAUS maar wordt getransporteerd naar een andere realiteit. VAUS moet “ruimtemuren” doorbreken terwijl hij door een interdimensionaal labyrint dwaalt om de confrontatie aan te gaan met “DOH”, de schepper van het doolhof.

Het iconische blokbrekerspel wordt ontdekt of opnieuw geïntroduceerd voor spelers in een volledig verbeterde editie. De solo- en multiplayer-modi van Arkanoid: Eternal Battle worden op een later tijdstip onthuld. Klassieke franchisecomponenten zullen ongetwijfeld terugkeren, evenals nieuwe effecten, bonussen en functies die doorgewinterde gamers zullen verrassen!

Ad