Arkanoid – Eternal Battle – Een moderne versie

Arkanoid – Eternal Battle – Een moderne versie

Uitgever Microids en ontwikkelaar Pastagames kondigen Arkanoid: Eternal Battle aan: een ‘volledig gemoderniseerde versie’ van de oorspronkelijke titel uit 1986. De game staat gepland voor release in 2022, hoewel er op dit moment geen platforms zijn bevestigd.

video
play-rounded-fill

Over Arkanoid: Eternal Battle

De iconische arcadeblokbreker is terug!

Spelers zullen het emblematische blokbrekerspel ontdekken of er opnieuw kennis mee maken in een volledig gemoderniseerde versie. Arkanoid: Eternal Battle biedt verschillende solo- en multiplayer-modi die op een later tijdstip zullen worden onthuld. Klassieke elementen uit de franchise zullen zeker een comeback maken, evenals nieuwe effecten, bonussen en functies die ervaren spelers gegarandeerd zullen verrassen!

Over Arkanoid

Arkanoid is een iconisch arcadespel ontwikkeld door TAITO Corporation in 1986. 35 jaar na de release heeft het spel talloze titels voortgebracht. Wanneer het moederschip ARKANOID wordt aangevallen, weet het kleine ruimtevaartuig VAUS te ontsnappen, maar komt terecht in een andere dimensie. Dwalend door een interdimensionaal labyrint, moet VAUS blokken vernietigen die ‘ruimtemuren’ worden genoemd om ‘DOH’, de maker van het doolhof, te verslaan.