Arkanoid: Eternal Battle – Launch trailer

Arkanoid: Eternal Battle – Launch trailer

Ter ere van de lancering van Arkanoid: Eternal Battle is er een gloednieuwe trailer uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Arkanoid: Eternal Battle

Taito Corporation creëerde het klassieke arcadespel Arkanoid in 1986. Het kleine ruimteschip VAUS probeert te vluchten wanneer het moederschip Arkanoid wordt aangevallen, maar het wordt daardoor in een andere dimensie vervormd. Om ‘DOH’ te verslaan, de architect van het doolhof dat verantwoordelijk is voor de vernietiging van Arkanoid, moet VAUS een interdimensionaal labyrint doorkruisen terwijl ze ‘ruimtemuren’ vernietigen, blokken die als barrières tussen dimensies dienen.

Het beroemde blokbrekerspel keert terug in Arkanoid: Eternal Battle, gemaakt door het creatieve Franse bedrijf Pastagames.

Dankzij de belangrijkste nieuwe functie van de game, de Eternal Battle-modus, die de arcade-ervaring naar een geheel nieuw niveau tilt, kunnen spelers voor het eerst online tegen elkaar strijden. Er is de mogelijkheid om online deel te nemen tegen 25 andere spelers in deze Battle Royale-modus.

Een van de meest toegankelijke videogames in de geschiedenis, zo niet de meest toegankelijke, is Arkanoid. Het idee is nog steeds eenvoudig, maar de uitdaging wordt geleidelijk groter naarmate je door de levels gaat.

Kenmerken

  • Een volledig nieuwe esthetische benadering en verrassende nieuwe producten, functies en mogelijkheden gecreëerd door de beroemde Franse studio Pastagames.
  • 4 SPELMODI, waaronder Local Versus en Eternal Battle in multiplayer, evenals Neo en Retro in singleplayer.
  • Nieuwe spelmodus: NEO (1 speler). Met extra power-ups en ruimtemuren is de gameplay van de traditionele Arkanoid Game ongewijzigd.
  • VERSUS (2-4 spelers): spelers strijden op hetzelfde scherm (gesplitst scherm) op basis van gameplay in de Neo-modus. – RETRO (1 speler): spelers leren over een stukje geschiedenis via een vintage arcadekast
  • ETERNAL BATTLE (25 spelers): Een spel dat online wordt gespeeld waarbij de winnaar de laatste persoon is die overeind blijft. Kampioenen hebben unieke vaardigheden die ze kunnen gebruiken om een ​​voorsprong te krijgen.
  • Hoge herspeelwaarde dankzij de nieuwe optie “Eternal Battle”, waarmee spelers online kunnen spelen tegen mensen van over de hele wereld.
  • Xavier Thiry’s originele soundtrack is adaptief en vooruitstrevend.
  • Bij het debuut zal er een speciaal online scorebord zijn voor elk van de drie speltypes (Neo, Retro en Battle Royale), waarop de beste scores van de deelnemers worden weergegeven.

Op de Nintendo Switch is Arkanoid: Eternal Battle zowel fysiek als digitaal toegankelijk.

Ad