ARMS – Het laatste Party Bash Crash Event is op 14 Juni

ARMS – Het laatste Party Bash Crash Event is op 14 Juni

Nintendo heeft aangekondigd dat de grote finale van de ARMS Party Crash Bash snel nadert.

Het laatste Party Bash Crash Event

Het speciale evenement vindt plaats op vrijdag 14 juni. Het spectaculaire gevecht zal Min Min tegen Ninjara laten zien. Wie dit ooit wint, wordt tot kampioen gekroond, dus als je eigenaar bent van het spel, zorg er dan voor dat je meedoet!

Over ARMS

Kun jij je een weg naar de top slaan?

Maak je klaar om ze op te zetten en vecht met een kleurrijke cast van personages in ARMS voor Nintendo Switch! Gebruik in dit unieke vechtspel de elastische wapenwapens van je jager om tegenstanders te slaan, te slaan en uit te schakelen.

Strek je armen en pak de overwinning!

Grijp een joy-con in elke hand en gooi links en rechts stoten naar de tegenstander! Je jager beweegt in lijn met je handen terwijl je een breed scala aan stoten en andere pugilistische bewegingen ontketent. Je kunt ook springen, springen, blokkeren en grijpen – blijf dus cool en probeer je tegenstanders te slim af te zijn!

Zorg voor basisbeginselen

video
play-rounded-fill

Zoek wat je past!

De 15 kleurrijke uitdagers die deel uitmaken van de ARMS-selectie zijn boordevol persoonlijkheid en ze hebben ook een aantal trucjes achter de hand! Bijvoorbeeld, de buff Master Mummy laadt zijn gezondheid tijdens het bewaken, terwijl de zilveren scherm koningin Twintelle haar actrice aura gebruikt om inkomende stoten te vertragen. En dat is niet alles!

Ad