ARMS – Noord Amerikaanse Open 8-9 Augustus 2020

ARMS – Noord Amerikaanse Open 8-9 Augustus 2020

Nintendo heeft aangekondigd dat de volgende inzending voor de Nintendo VS-zomerserie bijna is aangebroken. De ARMS North American Open augustus 2020 loopt van 8 tot 9 augustus.

Nintendo zegt dat de hoofdprijs ‘downloadcodes voor Smash Bros. Ultimate, Splatoon 2 en de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Volume 2’ bevat. Het volgende item in de zomerserie van @NintendoVS is een rake klap!

Over Arms

Met ARMS voor Nintendo Switch kun je slagen uitwisselen met uitschuifbare armen in een unieke vechtsport voor meerdere spelers!

Deze game bevat een unieke vechtsport voor meerdere spelers waarmee je slagen kunt uitwisselen met uitschuifbare armen, elementen van zowel boks- als schietspellen, plus een geheel nieuwe cast van personages. Na het aanpassen van een personage met een verscheidenheid aan armen, houdt de speler één Joy-Con in elke hand en gooit links en rechts stoten naar de tegenstander.

Personages kunnen springen en rennen, en spelers kunnen hun stoten buigen door hun handen te draaien terwijl ze zwaaien. Naarmate spelers het spel leren en hun vaardigheden verbeteren, zullen ze een dieper niveau van geavanceerde tactieken ontdekken. Spelers kunnen het opnemen tegen de computer, tegen een vriend op een gesplitst scherm met een tweede set Joy-Con (apart verkrijgbaar), tegen wereldwijde rivalen online, of met twee Nintendo Switch-consoles via een lokale draadloze verbinding.