Arrest Of A Stone Buddha – Launch Trailer

Arrest Of A Stone Buddha – Launch Trailer

Circle Entertainment heeft de officiële lanceringstrailer voor Arrest Of A Stone Buddha gepubliceerd. Arrest Of A Stone Buddha lanceert 21 mei 2020 digitaal voor Nintendo Switch.

CIRCLE Entertainment deelt met genoegen de nieuwe lanceringstrailer voor Arrest of a stone Buddha, de nieuwste titel van ontwikkelaar ye . De game komt op 21 mei wereldwijd uit op de Nintendo Switch (Noord-Amerika, Europa / Australië, Japan); het kost $ 14,99USD / € 14,99 / 1500JP ¥, maar in de openingsweek krijg je 10% korting op die prijs.

video
play-rounded-fill

Over Arrest Of A Stone Buddha

Arrest of a Stone Buddha is de nieuwste unieke mix van actie en verhalen vertellen van yeo, in navolging van zijn vorige titel The friends of Ringo Ishikawa.

In Arrest of a stone Buddha zoekt een huurmoordenaar naar een antwoord in het Frankrijk van de jaren 70.

Als professionele moordenaar leef je tot november 1976; bij het opnemen van vijanden heb je snel en het geluk dat je je acties niet hoeft te plannen. Je doodt met één schot en je mist nooit meer. Als je geen munitie meer hebt, gooi je gewoon een pistool weg. Je kunt elke vijand ontwapenen en elk wapen gebruiken; wanneer het tijd is om uit te stappen, gebruik je gewoon een voertuig in de buurt.

Tussen banen heb je een appartement in het historische centrum van de stad. Als je wilt eten, ga je naar een café en kun je een museum of een bioscoop bezoeken als je op zoek bent naar entertainment. En je hebt een minnaar als die behoefte zich voordoet. Rond de intense actie is er het alledaagse, terwijl je probeert je dagen door te brengen.

Al met al is er een belangrijke vraag die verlangt naar een antwoord.

Features

  • Stijlvolle en sfeerbepalende pixelgebaseerde beelden.
  • Snelle schietactie terwijl je golven van vijanden neerhaalt.
  • Verken op rustige momenten; ga naar de bioscoop, café, museum, ontmoet een minnaar of blijf alleen thuis.
Ad