Art Of Balance – Gratis Game Trials Offer aangekondigd voor Europa en Australië

Art Of Balance – Gratis Game Trials Offer aangekondigd voor Europa en Australië

Er komt een nieuwe Game Trials-aanbieding voor Nintendo Switch Online-leden in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland.

Van 14 – 20 december 2021 kunnen Switch Online-leden in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland Art of Balance gratis spelen. Dit is niet alleen een gratis demo, maar de volledige game, dus toegewijde spelers kunnen de hele titel misschien voltooien en ervaren voordat de aanbieding afloopt.

Op het moment van schrijven is deze aanbieding alleen aangekondigd voor gebruikers van Switch Online in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland.

video

Over Art Of Balance

Een van de beste physics-puzzels aller tijden heeft eindelijk zijn weg gevonden naar Nintendo Switch: Art of Balance.

Puzzelspellen moeten verslavend zijn. Daarom zijn er 200 levels om niet alleen je vaardigheden uit te dagen, maar ook je verbeeldingskracht. Met zijn strakke bedieningselementen is Art of Balance gemakkelijk op te pakken en moeilijk op te bergen.

Het doel klinkt in eerste instantie eenvoudig: bouw een uitgebalanceerde stapel van alle gegeven vormen, maar er zijn genoeg uitdagingen. Sommige vormen breken onder belasting, terwijl andere de zwaartekracht zelfs kunnen omkeren en de stapel letterlijk ondersteboven kunnen draaien. Met wat oefening, wat experimenteren en een beetje geluk zal je zelfs de moeilijkste uitdagingen snel onder de knie krijgen.

Boordevol 5 unieke spelmodi, online spelen en lokaal gesplitst scherm, is Art of Balance de ultieme test voor beginnende puzzelmeesters. Drie extra spelers kunnen op elk moment meedoen en je helpen de puzzels op te lossen.

Met een ontspannende lounge-soundtrack en 8 prachtige omgevingen is Art of Balance ideaal voor informele gamesessies, alleen of met vrienden. Speel thuis of onderweg en daag andere spelers uit op hun Nintendo Switch.

Kenmerken:

  • Speel 200 levels verspreid over 8 werelden, elk met zijn eigen unieke loungestijl.
  • Bouw alleen of samen met maximaal 3 vrienden.
  • Daag je vrienden uit voor wedstrijden op een gesplitst scherm, thuis of onderweg.
  • Ga online en speel tegen andere spelers van over de hele wereld.
  • Streef naar steeds hogere scores in de modi Endurance en Infinity
Ad