Art of Rally uitgebracht op 12 Augustus

Art of Rally uitgebracht op 12 Augustus

Funselektor Labs heeft deze week, op 12 augustus, Art of Rally officieel uitgebracht voor de Nintendo Switch, Xbox GamePass en “de hele Xbox-familie”.

Al beschikbaar voor pc en een PlayStation-release komt eraan.

Als je niet weet wat Art of Rally is, is het een “gestileerde ervaring geïnspireerd op het gouden tijdperk van de rally van de maker van Absolute Drift”. In Art of Rally kun je “over de wereld racen door kleurrijke en gestileerde omgevingen in top-down weergave” en “concurreren om de eerste plaats in het klassement met dagelijkse en wekelijkse uitdagingen”.

video
play-rounded-fill

Over Art of Rally

“Iets gevaarlijks doen met stijl is kunst…”

art of rally is een gestileerde ervaring geïnspireerd op het gouden tijdperk van rally van de maker van Absolute Drift.

Race over de wereld door kleurrijke en gestileerde omgevingen in bovenaanzicht. Strijd om de eerste plaats in het klassement met dagelijkse en wekelijkse uitdagingen.

Wil jij de rallykunst onder de knie krijgen?

– Beleef het gouden tijdperk van de rally in de Carrière-modus, waarbij je door 72 etappes reist van Finland tot Sardinië, Noorwegen, Japan, Duitsland en Afrika.

– Kruip achter het stuur van je favoriete oldtimers, variërend van de jaren 60 tot de jaren 80, Groep B, Groep S en Groep A.

– Van beginnersvriendelijke opties tot rijmodi die de meest ervaren coureurs uitdagen, alle spelers kunnen de races aangaan met hun favoriete rallytrucs: Scandinavisch tikken, tegensturen, remmen met linkervoet, draaien op de handrem.</p >

– Zet je naam bovenaan het klassement in onze dagelijkse en wekelijkse uitdagingen.

– Pronk met uw rijvaardigheid, of gewoon met uw favoriete landschappen, met de geïntegreerde foto- en herhalingsmodus