Ary And The Secret of Seasons helaas vertraagd tot begin 2020, E3 2019 trailer uitgebracht

Ary And The Secret of Seasons helaas vertraagd tot begin 2020, E3 2019 trailer uitgebracht

Eerder gepland voor de lancering eind 2019, brengen ontwikkelaars eXiin en Fishing Cactus en uitgever Modus Games in plaats daarvan het levendige avonturenspel Ary And The Secret of Seasons op Nintendo Switch begin 2020.

Dat gezegd hebbende, zal het actie-exploratie spel speelbaar zijn op de E3, waar fans een kans krijgen om het spel zelf uit te proberen.

video
play-rounded-fill

Ontwikkelaar eXiin en indie-uitgever Modus Games heeft vandaag een levendige nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor het komende actie-exploratiespel Ary en het geheim van seizoenen, dat in 2020 naar Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc gaat.

Volgende week kunnen E3-deelnemers een demo van het spel persoonlijk bekijken door Modus in de South Hall te bezoeken op stand # 2513.

Over Ary And The Secret of Seasons

Aryelle (Ary) neemt een traditionele rol op zich voor jonge mannen en is de nieuwste inductrice in de mysterieuze Guardians of Seasons geworden en heeft de taak om monsterlijke vijanden, geheime complotten en benauwde tradities te overwinnen om Valdi weer in balans te brengen nadat een mysterieuze kracht de seizoenen in wanorde.

Met onvergetelijke personages en grotere vijanden nemen Ary en the Secret of Seasons spelers mee op een avontuurlijke rit door een grillige wereld waarin de seizoenen zelf oude, verborgen krachten bevatten. Ary moet leren om deze krachten te gebruiken als ze de orde van de chaos moet herstellen, haar land moet redden en zich onder de hoeders van de seizoenen moet vestigen.