Ary And The Secret Of Seasons komt deze zomer

Ary And The Secret Of Seasons komt deze zomer

Modus Games en eXiin hebben aangekondigd dat Ary and the Secret of Seasons in de zomer van 2020 naar Nintendo Switch komt.

Om dit te vieren hebben de bedrijven een nieuwe trailer voor de game uitgebracht, die de speciale vaardigheid van de hoofdrolspeler toont om haar omgeving te beïnvloeden.

Een nieuwe trailer vergezeld aankondiging, die het ongelooflijke vermogen van hoofdrolspeler Aryelle aantoont om haar omgeving te beïnvloeden door miniatuur seizoens-biomes van lente, zomer, herfst en winter te toveren. Deze vaardigheid blijkt van onschatbare waarde in haar zoektocht, waardoor ze geheimen kan onthullen, eenmaal onbegaanbare obstakels opzij kan schuiven en cruciale voordelen in de strijd kan behalen.

video
play-rounded-fill

Over Ary And The Secret Of Seasons

Indie-uitgever Modus Games en ontwikkelaar eXiin kondigden Ary and the Secret of Seasons aan, het komende actie-avontuur na een moedige reis van een jong meisje om haar verstoorde seizoenen te herstellen, komt deze zomer uit op PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en Steam.

In Ary en het geheim van de seizoenen aanvaardt Ary een roeping die haar vader niet kan beantwoorden, en begint in zijn plaats een plotseling verschil op te lossen tussen de eens perfect uitgebalanceerde seizoenen in het land van Valdi. Het creëren van kloofopruimingsplatforms en het helpen van Valdi’s geërgerde burgers is slechts het begin voor het potentieel dat Ary’s macht heeft, dat een gevoel van onbeperkte ontdekking ondersteunt in het boeiende verhaal van de heldin.